Kvartsfinaler i den spanska cupen där Atletico Madrid tar emot Sevilla på Wanda Metropolitano i det första av två möten. Hemmalaget ska självklart vara favoriter och är också det, där vinnaroddset ligger runt 1.40. Då Atletico Madrid har fem segrar i rad och har verkligen hittat formen, trots en del avstängningar tidigare, ska de kontrollera matchen direkt från start mot ett Sevilla som Vincenzo Montella ännu inte har spelat ihop. Därmed finner jag mest värde i att Atletico Madrid tar ledningen tidigt, vinner den första halvleken och sedan även matchen till en bit över dubbla pengar.

La Liga tvåan Atletico Madrid har verkligen vaknat till på allvar sedan juluppehållet. Den positiva trenden började i en vänskapsmatch strax innan Nyårsafton, mot Al Ahly, där Atletico Madrid log under med 0-2 men vände och vann med 3-2. Sedan dess har de slagit UE Lleida med totalt 7-0 i två möten, i den spanska cupen, Getafe med 2-0 och nu senast Eibar borta med 1-0. Atletico Madrid har tagit den spanska cupen på fullaste allvar, alltid ställt upp med ett bra lag och därmed avancerat med goda marginaler. Härnäst ställs de mot en motståndare som de har slagit två gånger i rad nu i huvudstaden och som har gjort en hel del ändringar i laget.

Sedan Sevilla förlorade borta mot Real Sociedad med 1-3 fick Eduardo Berizzo avgå. In kom i stället italienaren Vincenzo Montella, som har fått en riktigt dålig start. Han fick debutera i derbyt mot Real Betis, som slutade 3-5. Anmärkningsvärt från den matchen är att det såg allt annat än stabilt ut i försvaret. Hela fem mål släpptes in mot de största rivalerna - det säger en del och laget, moralen och Montellas anfallsrika lag, som lämnar massvis av luckor bakåt i omställningar och kontringar. Sevilla försökte lösa det problemet i den senaste matchen mot Alaves, men ändå släpptes det in ett mål, samt att det i stället inte gjordes något mål alls framåt. Det finns en hel del kvar för Montella att göra i Sevilla, innan de blir farliga igen, men för tillfället så räcker inte detta försvarsspel (och egentligen inte heller det anfallsspel) när de tar sig an Atletico Madrid.

De senaste två möten har faktiskt ägt rum i Madrid, där resultatet har varit 2-0 och 3-1 till Atletico Madrid. Jag är övertygad om att det återigen blir en enkel seger för Atletico Madrid och finner ett stort värde i att spela Atletico Madrid halvtid/fulltid till 2.14 i odds hos Unibet .
---
Preliminär startelva Atletico Madrid: Jan Oblak, Sime Vrsaljko, Jose Gimenez, Diego Godin, Lucas Hernandez, Angel Correa, Thomas, Saul Niguez, Koke, Kevin Gameiro & Antoine Griezmann.

Preliminär startelva Sevilla: Sergio Rico, Lionel Carole, Clement Lenglet, Simon Kjaer, Gabriel Mercado, Guido Pizarro, Johannes Geis, Nolito, Ever Banega, Jesus Navas & Wissam Ben Yedder.
---

This is the stats tab
This is the post tip