Efter att ha fått spelare tillbaka från skador har Atletico Madrid rest sig och börjat prestera på topp. I sin nästa match får de besök av tabelltrean Sevilla, där marknaden anser att Atletico Madrid borde vinna nästan varannan gång. Historien och även formen på sistone har visat oss att Atletico Madrid är extremt svåra att bryta ner på hemma på Estadio Wanda Metropolitano och det är ett problem som Sevilla kommer att få handskas med. Jag är övertygad om att Atletico Madrid går segrandes ur duellen.

De offensiva pjäserna Joao Felix, Alvaro Morata och Diego Costa är samtliga tillbaka från sina respektive skador. Det blev de i Liverpool matchen som Atletico Madrid vann hemma med 1 - 0. Sedan blev det 3 - 1 hemma mot Villarreal och senast 1 - 1 borta mot pånyttfödda Espanyol. Det är en stark uppryckning och en rejäl förstärkning i truppen, som har haft problem med att göra mål. Det problem ska vara ur världen nu. Med tanke på vilket försvar Atletico Madrid har kommer Sevilla att få stora problem.

Sevilla övertygade inte alls i sin senaste match hemma mot Osasuna. Där hade Sevilla med sig 2 - 0 in i pausvilan. I den andra halvleken drog Sergio Herrera på sig ett direkt rött kort för Osasuna, så Sevilla fick spela med en man mer på planen i fyrtio minuter. Tio minuter efter det röda kortet hade Osasuna gjort ett mål på straff och tio minuter efteråt kvitterat. På övertid gjorde Youssef En-Nesyri vinnarmålet för Sevilla, som fick kämpa hårt för att ta samtliga tre poäng. Det kom till ett pris också.

Lagets bästa spelare denna säsong, Fernando, på det centrala mittfältet drog på sig ett femte gula kort och är avstängd i denna match. Det är också mittfältaren Oliver Torres, av samma anledning. Atletico Madrid har ett liknande avbräck i Thomas Partey, som är avstängd på grund av 10 gula kort, men Marcos Llorente är en bra nog ersättare. Så det är klart fördel Atletico Madrid, som återigen spelar lysande på hemmaplan. Därmed finner jag ett värde i oddset 1.97 på en rak Atletico Madrid seger.

Själva oddset finnes hos Casumo , 888sport , Unibet eller LeoVegas .

---
Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Atletico Madrid:
Jan Oblak, Renan Lodi, Felipe Monteiro, Stefan Savic, Kieran Trippier, Koke, Saúl Ñíguez, Marcos Llorente, João Félix, Álvaro Morata & Ángel Correa.

Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Sevilla:
Yassine Bounou, Jesus Navas, Diego Carlos, Jules Kounde, Sergio Reguilón, Joan Jordán, Nemanja Gudelj, Franco Vazquez, Suso, Youssef En-Nesyri & Lucas Ocampos.
---

This is the stats tab
This is the post tip