1x2-vinnaroddsen känns relativt nyktra i La Liga mötet mellan Atletico Madrid och Sevilla på Wanda Metropolitano. Även om hemmalaget är ett nummer större så sliter de med formen, främst i defensiven. Fram i banan är Diego Simeone och hans gäng betydligt starkare. Detsamma går att påstå om Sevilla, vilket talar för en underhållande och målrik match. Här är mitt speltips.

I Champions League har Atletico Madrid gjort det lysande och vunnit sin grupp, utan något nederlag. Däremot har de senaste omgångar i ligaspelet inte varit lika imponerande. Förlusten mot FC Barcelona följdes upp av en knapp 2 - 1 seger över tabelljumbon Almeria. Därefter blev det förlust på San Mames mot Athletic Bilbao innan målkalaset hemma mot Getafe, som slutade 3 - 3. Stefan Savic drog på sig en tidig utvisning och är avstängd i detta möte. Ett avbräck i försvaret.

Tränaren Quique Sanchez Flores kastades in i hetluften i Sevilla. Laget låg med näsan precis ovanför vattenytan, efter två raka nederlag. En reaktion kom direkt i form av en 3 - 0 seger över Granada. Adria Pedrosa, Lucas Ocampos och Sergio Ramos hamnade i målprotokollet. Lagets bästa målskytt är Youssef En-Nesyri, med 5 fullträffar. Att hitta nätmaskorna har inte varit något större bekymmer. Därefter har försvaret underpresterat och kommer att få det tufft i huvudstaden.

Båda lagen nätar?

Atletico Madrid har två vassa anfallare i form av Antoine Griezmann, med 11 ligamål och Alvaro Morata med 9 fullträffar, som tillsammans har stått för 57 % av lagets mål i ligaspelet. Som vanligt är Atleti extremt hemmastarka och går inte av planen utan att ha hittat nätmaskorna. I och med att försvaret inte är lika tajt kan Sevilla definitivt utgöra ett hot och bryta ner motståndet.

Därmed blir det ett spel på att båda lagen hittar nätmaskorna i årets sista La Liga match.

Speltips Atletico Madrid - Sevilla:
Båda lag gör mål. Odds 1.81 hos Lucky Sports .
This is the stats tab
This is the post tip