Nordicbet och Betsson streamar matchen.

Vi har ett toppmöte i den spanska La Liga på Wanda Metropolitano när tabelltvåan Atletico Madrid tar emot tabellfemman Valencia. Marknaden har hemmalaget som en favorit till cirka 1,88 i odds, men jag anser att chanserna är betydligt större att Atletico Madrid vinner matchen än varannan gång. Detta då skadeläget ser ljust ut i Atletico Madrid, som dessutom får sin stora stjärna tillbaka medan Valencia har haft ett tufft schema på sistone och börjar se trötta ut. Därav spelas en rak etta i matchen.

Efter att ha fått fem gula kort var Antoine Griezmann avstängd för Atletico Madrid i den senaste matchen borta mot Eibar, som Atletico Madrid vann med 1 - 0, efter ett sent mål av Thomas Lemar. I startelva var båda mittbackarna tillbaka efter avstängning och skada, Jose Gimenez respektive Diego Godin, samt att Thomas Party var tillbaka efter avstängning och Alvaro Morata skadefri. Så det ser extremt bra ut i startelva nu, med nästan alla spelare tillgängliga, utom Diego Costa då.

Därmed ska Atletico Madrid ha stora chanser att för fjärde gången i rad besegra Valencia på hemmaplan. Så här har de tidigare hemmamöten slutat:

04/02/18, 20:45 Atletico Madrid - Valencia 1 : 0
05/03/17, 16:15 Atletico Madrid - Valencia 3 : 0
25/10/15, 20:30 Atletico Madrid - Valencia 2 : 1

Atletico Madrid är starka när bra motståndare kommer på besök. Dessutom har de en bra form, där de har vinster utan insläppta mål i en massa matcher i rad, utom då Barcelona förlusten borta. Men nu är det en hemmamatch mot ett Valencia som har matchats hårt. Dels har de spelat två matcher mer än Atletico Madrid, då Valencia har tagit sig vidare till semifinalen av Europa League (genom att slå ut Villarreal), samt att de har en dags mindre vila till denna match efter segern mot Betis.

Valencia pressade extremt högt i planen direkt från starten av matchen mot Betis, samtidigt som de spelade disciplinerat. I den första halvleken hade Valencia endast ett skott på mål, efter en soloprestation av Guedes. Han gjorde också 2 - 0 mål och Valencia såg länge ut att ha matchen under kontroll. Dock så smög sig tröttheten på och den stabila defensiven började slarva. Mittbacken Gabriel Paulista tog bollen med handen på ett inlägg och Valencia släppte in ett mål på straff. Det var nära poängtapp för Valencia, som ändå till slut höll undan och vann matchen med 2 - 1.

Vinsten kostade en skada på Denis Cheryshev och en avstängning på lagets nästa bästa målgörare Rodrigo Moreno, som drog på sig två gula kort. Sedan tidigare är även Cristiano Piccini och Geoffrey Kondogbia skadade. Dessa kommer att saknas i det tuffa bortamötet mot Atletico Madrid. Det är inte omöjligt heller att tränare Marcelino kommer att rotera lite i Valencia, med tanke på att de ska möta Eibar hemma i ligan och Arsenal borta i Europa League, tre matcher inom nio dagar. Vilket schema!

Själva oddset 1,91 på en rak Atletico Madrid seger i matchen finnes hos Nordicbet , Betsson & Betsafe .

---
Bekräftad startelva - Atletico Madrid:
Jan Oblak, Juanfran, Filipe Luis, Saul Niguez, Diego Godin, Stefan Savic, Thomas Lemar, Rodri, Koke, Alvaro Morata & Antoine Griezmann.

Bekräftad startelva - Valencia:
Neto, Daniel Wass, Ezequiel Garay, Mouctar Diakhaby, Jose Luis Gaya, Carlos Soler, Francis Coquelin, Dani Parejo, Goncalo Guedes, Kevin Gameiro & Santi Mina.
---

This is the stats tab
This is the post tip