Precis allting går Atletico Madrids väg denna säsong, som leder den spanska La Liga med hela sju poäng före ärkerivalen Real Madrid. Därutöver har Atletico Madrid en match mindre spelad. Laget är på jakt efter sin sjunde raka ligaseger när de tar sig an Valencia hemma på Wanda Metropolitano. Gästerna, tidigare en stormark i Spanien, dras med alla möjliga problem och bekymmer och parkerar på den nedre halvan av tabellen. Återigen är det allting som talar för en ny Atletico Madrid seger.

Atletico Madrid gör sin drömsäsong med 14 segrar, 2 oavgjorda matcher och endast en förlust - som kom mot Real Madrid. Dessutom har Atletico Madrid gjort flest mål i ligan efter Barcelona och totalt bara släppt in 7 mål på 17 matcher, vilket är i särklass det minsta antalet av alla. Spelarna fortsätter att visa stort engagemang på planen och försvarar sig med hela laget. I anfallsspelet har Luis Suarez levererat där gav både mot Alaves och senast mot Eibar gjorde segermålen i slutet av matchen.

Till denna match får Atletico Madrid dessutom lagkaptenen Koke tillbaka efter avstängning. Kieran Trippier är fortsatt avstängd.

För Valencias del har det inte varit någon vidare säsong. Det är inte så konstigt när laget har sålt några av sina bästa spelare, på grund av ekonomiska bekymmer. Det stormar titt som tätt i laget kring det ena och det andra. Valencia ligger på en 14:e plats i tabellen och har tre poäng ner till nedflyttningen. Detta trots att de har tagit poäng i sina tre senaste ligamatcher, där det har blivit oavgjort mot Cadiz och Osasuna samt en seger mot Valladolid. I mitt tycke borde Valencia ha fått en bättre utdelning.

Trots dessa resultat har Valencia en stark offensiv med namn som Maxi Gomez, Carlos Soler och Denis Cheryshev, som har en fin form och som inte ska underskattas. Ändå räcker de inte till mot extremt formstarka Atletico Madrid, som fungerar som en väloljad maskin. Jag har svårt att se Valencia sätta några käppar i hjulet för Atletico Madrid. Därmed spelar jag på att Atletico Madrid vinner med fler än ett måls marginal, men slänger in en försäkring om de bara vinner med ett mål. Spelet blir alltså Atletico Madrid asiatisk handikapp -1, vilket innebär en förlust vid oavgjort eller Valencia seger, pengarna tillbaka vid seger med ett mål för Atletico Madrid (1–0, 2–1, etc.) och vinst vid en Atletico Madrid seger med två eller fler måls skillnad (2–0, 3–1, etc.).

Speltips Atletico Madrid - Getafe:
1 asian -1. Odds 1.75 hos bet365 .

bet365 livestreamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Atletico Madrid:
Jan Oblak, Mario Hermoso, José Giménez, Stefan Savic, Sime Vrsaljko, Yannick Ferreira-Carrasco, Koke, Thomas Lemar, Marcos Llorente, Luis Suarez & João Félix.

Bekräftad startelva - Valencia:
Jaume Doménech, Thierry Correia, Gabriel Paulista, Mouctar Diakhaby, Jose Gaya, Yunus Musah, Uros Racic, Carlos Soler, Denis Cheryshev, Manu Vallejo & Maxi Gómez.
---

This is the stats tab
This is the post tip