Stormakten Atletico Madrid är obesegrade i nio raka La Liga omgångar när de gästas av Valencia på Wanda Metropolitano. Atletico Madrid är tabelltrean med Real Sociedad och Real Betis som konkurrenter om platsen. Med en strålande form och en storseger i ryggen är sannolikheten väldigt stor att Atletico Madrid tar samtliga pinnar mot Valencia, som krigar för sin överlevnad.

Med stormsteg börjar Atletico Madrid närma sig sin absoluta toppform. De hade radat upp segrar innan det nästan också blev en vinst mot storebror Real Madrid, i ett derby som slutade oavgjort. Tränaren Diego Simeone lyckades lyfta laget direkt som därefter besegrade Sevilla med tennissiffrorna 6 - 1 och sist Girona, där Alvaro Morata gjorde matchens enda mål på övertid. Imponerande! Sedan länge har Atleti inget spel ute i Europa så allt fokus ligger på ligaspelet.

Där gör det förvisso hos Valencia också. Dock av andra skäl. Valencia har näsan precis ovanför vattenytan, med lika många poäng som Getafe - som är på en nedflyttningsplats. Bottenstriden är oerhört jämn så Valencia kommer att få slåss för att hålla sig kvar i högsta divisionen. Ruben Baraja har kommit in som en ikon och tränare. Han har fått ordning på hemmaspelet, då laget plockar poäng på Mestalla. Dock är de urusla på resande fot och har det tredje sämsta facit på bortagräs.

När lagen möttes tidigare i Valencia vann Atletico Madrid med siffrorna 1 - 0.

Speltips Atletico - Valencia: 1. Odds 1.60 hos Lucky Sports .

Även om Atletico Madrid inte deltar i titelracet har de en Champions League plats att försvara. Då huvudstadslaget är i högform ska ett bottenlag, med skralt bortafacit, besegras. Därmed blir det ett spel på att Atletico Madrid tar alla tre poäng i matchen.
This is the stats tab
This is the post tip