Spelar Atletico Madrid att göra mål före minut 29 mot Valladolid.

Finns under fliken mål, tid för lagets första mål, på bet365 .

Hemmalaget saknar Filipe Luis, Tiago och Manquillo fortfarande. David Villa kan eventuellt spela. Tänkbar elva:

Courtuis
Juanfran, Miranda, Godin, Insua
Gabi, Koke,
Arda, Diego, Garcia
Costa

Bortalaget saknar backen Jesus Rueda (22/0) - stort avbräck.

Atlético har nu tre raka förluster, vilket inte bådar gott inför stundande CL-spel. Men raden är inte så hemsk som man kan tro, att förlora borta mot Real Madrid är ingen skam. Sen gick laget på en mina borta mot Alméria förra helgen, innan man kom med ett reservbetonat gäng i veckan. Tydligt var att fokus låg på den här matchen. Nu är det lite dags att välja väg för hemmalaget, ska man haka med Barca & Real eller ska man tappa? Jag tror att man kommer studsa tillbaka här och haka på storklubbsduon ett tag till. Laget lär komma ruskigt revanschsuget efter tre förluster och direkt vilja ta kommandot. Valladolid ska tryckas ner i skoskaften så att AM kan börja fokusera på CL nästa vecka.

Valladolid är ett av seriens sämsta bortalag. Defensivt släpper man in otroligt mycket mål. Man är faktiskt ett av lagen som släppt in flest mål av samtliga lag i ligan.

Statistiskt så gör AM sitt första mål på hemmaplan i 27:e minuten, medan Valladolid släpper sitt första mål i 30:e. Men om vi tittar på hur det sett ut för AM mot de lite sämre lagen har vi:
1-1 i 30:e vs Levante
1-0 26:e mot Getafe
1-0 17:e mot Vallecano
1-0 Almeria 15:e
1-0 18:e Osasuna
1-0 1:a Real Betis

Real Madrid, Barca och Bilbao gjorde 4 hemma mot Valladolid. Säger någonting om hur laget brukar se ut mot storlagen. Nu tror jag inte det kommer bli en överkörning med 4,5 bollar här, tror snarare AM kommer komma ut ruskigt taggade för att köra över Valladolid och göra processen kort.

@nokkan21

This is the stats tab
This is the post tip