Söndagens kvällsmatch i den spanska La Liga hämtas från Wanda Metropolitano där Atletico Madrid tar emot Villarreal. Även om Atletico Madrid kommer från en imponerande insats i Champions League mot de regerande mästarna blir detta ett tufft möte då Villarreal har en stark form i ligan. För ovanlighetens skull visade Atletico Madrid brister i försvarsspelet i sin senaste ligamatch. Då Villarreal har gjort flest mål i ligan efter Barca och Real Madrid blir det en utmaning för Atletico Madrid att stoppa dem.

Atletico Madrid gjorde ett tidigt mål mot Liverpool i den första åttondelsfinalen av Champions League. Därefter lyckades de hålla undan och försvara resultatet ända tills slutsignalen. Det var glädjande för alla Atletico Madrid fans att se, att laget återigen kan vinna med 1 - 0 mot de bästa lagen i världen. Atletico Madrid hade Diego Costa tillbaka på topp. De kunde ha gjort ytterligare fler mål men Liverpool är också världsbäst på att försvara sig. I övrigt gjorde Liverpool en stabil insats men inte mer än så.

I ligan går det helt okej för Atletico Madrid, som ligger på en fjärde plats efter 24 omgångar. Tidigare har de haft bekymmer med att näta, men inte nu längre. Dels är Costa och Morata tillbaka från skador och dels nätade de två gånger mot Valencia senast. Oroväckande är dock att de tappade ledningen två gånger om i matchen. Försvaret var lite svajigt och det är inget bra när de ska möta Villarreal. Gästerna har tre segrar och en oavgjord match på sina fyra senaste möten och är riktigt formstarka just nu.

I samtliga dessa matcher har Villarreal både gjort och släppt in mål. Segrarna har kommit mot Alaves, Osasuna och Levante medan det blev 1 - 1 borta mot Valladolid. Villarreal har haft det tufft att hålla nollan i La Liga, där det stora problemet har varit kontinuitet. Framåt dock har det blivit 42 mål på dessa 24 omgångar. Därutöver har laget köpt in Paco Alcacer från Dortmund. Med Alcacer och Moreno på topp, samt Cazorla som spelfördelare och målfarliga kantspelare är Villarreal giftiga i offensiven.

I och med att Atletico Madrid har fått sina två anfallare tillbaka från skador kan vi räkna med att målproduktionen kommer att komma igång på allvar. Det finns flera andra alternativ till målskyttar också i Atletico Madrid. Villarreal själva öser in mål och har en god chans att fortsätta med det då laget har förstärkts och då Atletico Madrids försvar har varit sårbart i ligan. Därmed finner jag ett värde i oddset 2.08 på att vi ska få se mål från båda sidorna och lägger ett spel på att båda lagen gör mål i matchen.

Själva oddset finnes hos 888sport , Casumo , Unibet & LeoVegas .

---
Bekräftad startelva Atletico Madrid:
Jan Oblak, Sime Vrsaljko, Stefan Savic, Felipe, Renan Lodi, Koke, Thomas Partey, Saul Niguez, Vitolo, Angel Correa & Alvaro Morata.

Bekräftad startelva Villarreal:
Sergio Asenjo, Alberto Moreno, Raul Albiol, Pau Torres, Ruben Pena, Santi Cazorla, Vicente Iborra, Manu Trigueros, Moi Gomez, Paco Alcacer & Gerard Moreno.
---

This is the stats tab
This is the post tip