SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

På Wanda Metropolitano tar Atletico Madrid emot Villarreal i den spanska La Liga, där hemmalaget är favoriter till att vinna. Detta ska Atletico Madrid också greja att göra, utan att det blir någon målfest. I vanliga fall är inte Atletico Madrid involverade i målrika matcher, främst då de har ett av världens bästa försvar och målvakt, samt att de tidigare har haft problem i anfallsspelet. Detta har Atletico Madrid förstärkt, med Luis Suarez, men de ställs mot ett försvarsstarkt lag så jag räknar med en knapp hemmaseger.

Atletico Madrid fick en lysande start på La Liga säsongen och krossade Granada hemma med hela 6 - 1. Det var en imponerande insats. Att det blev så målrikt handlade om att Granada gång på gång försökte komma tillbaka i matchen och fick utdelning i form av ett mål - på bekostnad av sex stycken bakåt. I nästa match mötte de nykomlingar Huesca borta och då blev det mållöst. Starkt av Atletico Madrid att hålla nollan men inte lika starkt i offensiven där Joao Felix, Luis Suarez och Diego Costa var uddlösa.

Hemma på Wanda Metropolitano hittar Atletico Madrid nästan alltid ett sätt att göra mål på motståndarna och det ska de göra även på Villarreal. För Villarreal har släppt in mål i sina samtliga fyra ligamatcher, där de har mött Huesca, Eibar, Barcelona och senast Alaves. Att Villarreal vann med 3 - 1 senast mot Alaves säger inte mycket, då tabelljumbon är extremt svaga och sliter med formen. Att göra mål på Atletico borta är något av det svåraste i La Liga och detta kommer att bli ett problem för Villarreal.

Med den offensiv som Atletico Madrid har ska de klara av att peta dit minst en boll på ett Villarreal-lag som är starka bakåt men ännu inte har briljerat i försvaret. Atletico Madrid har även denna säsong visat briljans i försvaret, så chansen är stor att de håller undan Villarreal. Någon målfest kan jag inte se här utan känslan är att detta lutar starkt mot att bli en liten seger för Atletico Madrid - kanske med det klassiska 1 - 0 resultat. Så jag spelar på en Atletico Madrid seger och med max tre mål i matchen.

Speltips Atletico Madrid - Villarreal:
1 + Under 3,5 mål - odds 2.15 hos bet365 , Unibet & Nordicbet .

bet365 livestreamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Atletico Madrid:
Jan Oblak, Renan Lodi, Stefan Savic, Felipe, Kieran Trippier, Koke, Saul Niguez, Thomas Partey, Angel Correa, Joao Felix & Luis Suarez.

Bekräftad startelva - Villarreal:
Sergio Asenjo, Mario Gaspar, Raul Albiol, Pau Torres, Pervis Estupinan, Vicente Iborra, Manuel Trigueros, Daniel Parejo, Moi Gomez, Gerard Moreno & Paco Alcacer.
---

This is the stats tab
This is the post tip