bet365 livestreamar matchen.

På Wanda Metropolitano har vi ett stormöte i Madrid-derby då Atletico Madrid tar emot Real Madrid. Marknaden har Atletico Madrid som en liten favorit till seger. I övrigt är det en helt öppen match, precis som det ska vara. Det är också helt öppet kring huruvida detta blir en målrik eller målsnål match. Båda lagen har vilat spelare inför drabbningen, så alla är taggade till tänder. Som om det inte vore nog finns det ännu mer tändvädska då Jose Luis Gonzalez Gonzalez ska få äran att dömma matchen.

Det skiljer endast en poäng lagen emellan, till Real Madrids fördel, efter sex spelade omgångar i La Liga. Båda lagen kommer från respektive 2 - 0 seger, där Atletico Madrid vilade mittfältsgeneralen Jose Gimenez och högerbacken Kieran Trippier. Alvaro Morata drog på sig två gula kort i den senaste matchen och är avstängd. Real Madrid vilade desto fler spelare då Dani Carvajal, Raphael Varane, Eden Hazard, Karim Benzema, Thibaut Courtois satt på bänken samt att Gareth Bale inte var uttagen i truppen.

De mest hetlevrade spelare är dock med när lagen ska drabbas samman. Det är inte så konstigt att marknaden har lagt över/under linan på antal kort på exakt 7 stycker till antal. Valet på domare föll på den sämst möjliga kandidaten, i mitt tycke, nämligen Jose Luis Gonzalez Gonzalez. Anledningen till denna hårda åsikt är helt enkelt för att han gillar att stå i centrum. Ett prov på detta gick att se i Betis - Getafe matchen, där han delade ut 9 gula kort och 2 röda kort. Om det var en bråkig match? Knappast.

Det som hände i Betis - Getafe matchen var att så fort ett lag fick en omställning och den spelaren stoppades, schysst eller oschysst, så drog Jose Luis Gonzalez Gonzalez fram det gula kortet. Stundtals kändes det som att det spelade ingen roll hur en spelare stoppade en annan med boll - det blev ett gult kort ändå. En sådan domare kan lätt förstöra en sådan drabbning, vilket jag verkligen hoppas inte blir fallet. Dock är jag helt övertygad om att han kommer att fortsätta vifta med sina kort.

Det kommer att smälla i närduellerna oavsett. Då behövs det en domare som klarar av att lugna spelarna och fokusera på fotbollen. Det klarar inte Jose Luis Gonzalez Gonzalez av att göra. I stället drar han fram sitt gula kort. Jag är övertygad om att han vill sätta sin prägel direkt från start och därmed är chanserna stora att vi får se ett tidigt kort. Marknaden har lagt tiden på 22:00 minuter på det första kortet och det tvivlar jag starkt på att Jose Luis Gonzalez Gonzalez kommer att hålla.

Därmed lägger jag ett spel på att det första kortet kommer innan minut 22:00 och lägger ett spel på utfallet till 1.83 i odds.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Atletico Madrid:
Jan Oblak, Renan Lodi, Jose Gimenez, Stefan Savic, Kieran Trippier, Vitolo, Saul Niguez, Thomas Partey, Koke, Diego Costa & Joao Felix.

Bekräftad startelva Real Madrid:
Thibaut Courtois, Nacho, Raphael Varane, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Toni Kroos, Casemiro, Federico Valverde, Gareth Bale, Karim Benzema & Eden Hazard.
---

This is the stats tab
This is the post tip