Speltips: Atletico San Luis -0.25
---
Fjolårets succélag Atletico San Luis har haft en oerhörd tuff säsongsinledning. 6 poäng på 6 omgångar är inte i paritet med bottenlagen, som exempelvis Tijuana, men en 11-plats (av 18) är självklart inte där ett semifinallag vill ligga.

Har bubblan spruckit, eller vad tusan? Jao... jag sa tidigt under säsongen att San Luis inte är ett topp 4-lag, långt ifrån. Men de är ändå ett lag som faktiskt håller på och etablerar sig i mitten av tabellen, vilket är bra jobbat i en kompetetiv liga.

Likväl får vi över 2x pengarna på hemmaseger, trots att Tijuana ligger långt ner i min ranking och nästsist i tabellen.

Jag personligen tror att detta beror på San Luis 4 raka förluster. Med 4 raka förluster har de sämst form i ligan, men det är också 4 förluster mot 4 RIKTIGT bra lag, och innan dess tog de faktiskt 3p mot starka Pumas.

Deras underliggande siffror är således kraftigt nedtryckta pga motståndet.

Herrera får kicken snart?

Tijuana har kommit upp på tal ett antal gånger i mina speltips. Laget som satsar en del på både trupp och tränare men som trots det lyckas floppa säsong efter säsong, och de verkar gå samma öde till mötes 2024.

Miguel Herrera vill att laget erövrar boll snabbt och styr matcher. Siffrorna pekar dock på ett ineffektivt spel där mycket boll sällan resulterar i några vettiga chanser.

Atletico San Luis spelar på ett liknande sätt, dvs att de gärna har mycket boll. De har haft det tufft under 2024, men det är alltså mycket pga motståndet so far. Räknar vi in även Aperturans matcher så har San Luis levererat som ett stabilt mittenlag, och det är ändå där de ligger idag trots att de varit utspelade vissa matcher.

Här får San Luis äntligen lite andrum när man spelar på hemmaplan och då motståndet heter Tijuana så är 1.77 på -0.25 klart godkänt.

Atletico San Luis -0.25 spelas till 1.77 hos Unibet , 1 unit.

Vamos!
This is the stats tab
This is the post tip