Speltips: Över 2.5 mål till 1.75 hos bet365

________

Tar sikte på en fin match mellan två klassiska lag, Åtvidaberg och Falkenberg som numera håller till i Ettan Södra men som har betydligt större ambitioner. Hemmalaget Åtvidaberg hade ett tufft fjolår där man lyckades klara sig kvar via kval, i år har laget varit mer med från start och ändå samlat ihop bra med poäng. Än ser det lovande ut för ett nytt kontrakt men i en sådan här tuff serie kan allt hända och det gäller att fortsätta skramla ihop poängen. Motståndet för dagen är tuffast möjliga, Falkenberg som har siktet inställt på serieseger och måste i princip ta full pott resterande delen av säsongen för att nå sitt mål.


Åtvidaberg (Wyscout)
Senaste match: Norrby - Åtvidaberg 1-0
Possession(%): 65.91- 34.09
xG: 1.87 - 0.33
Skott/Skott på mål: 17/6 - 8/3
Hörnor: 8-6
Tuff match på förhand och det blev också så för Åtvidaberg som mötte ett starkt Norrby men som stod emot väldigt bra. Trots mycket skapade målchanser av hemmalaget så skulle det dröja till den 88:onde minuten innan Norrby tog ledningen som sedermera skulle bli slutresultatet.

Falkenberg (Wyscout)
Senaste match: Falkenberg - Ängelholm 2-0
Possession(%): 57.04 - 42.96
xG: 2.46 - 0.47
Skott/Skott på mål: 16/4 - 8/3
Hörnor: 6-1
Falkenberg fick en tacksam uppgift och spelade mot ett svagt Ängelholm som haft en otroligt tuff säsong. Hemmalaget stod i runt 1.10 på seger och de gjorde processen kort genom sin fina offensiv.

Två klassiskt fina lag med hög individuell spetskvalitet - målrik match att vänta på Kopparvallen?

Åtvidaberg har en rätt så dyster form med fem förluster på de sju senaste matcherna. Medan Falkenberg bara radar upp segrar på sistone. Inte nog med att man har en bra defensiv med enbart 16 insläppta mål så håller offensiven mycket hög klass. Att ha ett offensivt mittfält med Wilhelm Ärlig, Godwin Aguda och Rasmus Andersson med spets på forwardspositionen i Hintsa/Shahin, är det nog inget lag i serien som slår. Är inne på att vi får se ett framåtlutat Falkenberg som fortsätter vara desperata på seger, här kommer spelet även att gå snabbt mot ett Åtvidaberg som är starka på hemmaplan med sitt konstgräs och fina förutsättningar. Poängskörden hos spelarna har varit låg men det finns fin spetskvalitet på mittfältet bland annat med Erik Grandelius, Benjamin Tannus, Emanuel Chabo och Gustav Rydberg. Kommer man bara upp i nivå där återigen så kommer Falkenberg få det tufft i omställningarna. Åtvidaberg har haft en del ojämna resultat under säsongen där de blivit rejält krossade ett par gånger på bortaplan men här ser de nog sin chans att tagga igång mot Falkenberg. Inne på ett överspel här med många individuellt skickliga spelare på planen.

Speltips: Över 2.5 mål till 1.75 hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip