Mitt spel: BLGM & Ö2,5 mål i matchen till 1.72 hos bet365 .

Augsburg tar emot Dortmund på hemmaplan i en match som betyder väldigt mycket för vardera lag. Augsburg försöker säkra kontraktet inför nästa år ochkan göra så med en vinst här, medan Dortmund fortsatt jagar Bayern i toppen av tabellen med två matcher kvar av ligaspelet.

Hemmalaget Augsburg kommer som sagt till den här matchen med en liten kniv kvar mot strupen. Går resultaten innan deras match rätt kan man ha säkrat kontraktet redan innan avspark.
Oavsett om man har något att spela för här vill man nog definitivt vända på den tröga trenden man har bakom sig. Endast en seger på de nio senaste matcherna är varför man har hamnat i den situationen man befinner sig i.

För Dortmund handlar allting om en sak.. Att vinna. Oavsett Bayerns resultat de sista två matcherna vill och behöver man ge det chansen, och det kommer man troligtvis endast göra genom två avslutande segrar. Man ligger en poäng bakom Munchen-laget och kommer gå för segern oavsett.

Svagt bortafacit

Något som dock står emot Dortmund inför den här matchen och ligans avslutning är deras bortafacit den senaste tiden. Man står utan seger de sex senaste bortamatcherna där i princip samtliga matcher har varit målrika och där man i samtliga har släppt in mål. Det är något jag kommer gå på här.

Samtidigt som vi har den statistiken väger jag även in matchens betydelse. Ett kryss kommer med största sannolikhet inte spela någon roll för Dortmund. Därför antar jag att man kommer sätta i högsta växeln redan från start, och då kan vi se att man har släppt in mål på bortaplan tidigare.

Dortmund är i grunden ett målrikt lag och de flesta av deras matcher slutar med en hel del mål. Jag tror man har goda chanser att slå Augsburg och hänga på Bayern, men att man släpper in mål i även denna bortamatch ser jag som fullt möjligt.

Jag fortsätter med spelet som har gått bra den senaste tiden och spelar BLGM & Ö2,5 mål i matchen till 1.72 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip