bet365 livestreamar matchen.

På WWK Arena tar Augsburg emot FC Köln i den tyska Bundesliga, i en på förhand nästan helt öppen match. Det är ett möte som ska utspela sig på den nedre halvan av tabellen. Inför omgången skiljer det endast en placering mellan lagen, där Köln har tre poäng fler än Augsburg efter 29 spelade omgångar. För mig är Köln det bättre laget, med den bättre formen. Då hemmaplans fördelen försvinner helt eftersom matchen spelas utan publik är det givet att Köln ska bära på favoritskapet inför mötet.

Om vi bortser från Augsburgs möte mot Schalke - för det måste vi göra eftersom Schalke är helt under isen och förlorar mot allt och alla i dagsläget - så har det varit en tuff omstart för Augsburg. Det började med en 1 - 2 förlust hemma mot Wolfsburg, som följdes upp med en 3 - 0 seger borta över Schalke. Sedan blev det mållöst mot tabelljumbon Paderborn på hemmaplan och senast blev Augsburg utklassade av Hertha Berlin borta med 0 - 2. Där hade Augsburg enorma svårigheter att skapa något farligt.

Så med två matcher i rad utan något mål framåt känns inte Augsburg direkt farliga. Det gör dock Köln, trots blandat resultat. Efter uppehållet började Köln med två kryss över Mainz och Düsseldorf och sedan blev det två förluster mot Hoffenheim och Leipzig. Senast blev det 2 - 4 hemma mot Leipzig, där Köln hade 50 % bollinnehav mot ett Champions League lag och hade många bra chanser till att komma in i matchen. Köln har spelat bra mot de sämre lagen och lite sämre mot de bättre lagen.

När nästa motståndare för Köln är ett sämre lag, med en måltorka på två raka ligamatcher, samt att Köln kommer från en stark insats senast, trots förlusten, mot Tysklands tredje bästa lag, så är det mycket som talar för Kölns första seger sedan omstarten. För mig ska de i alla fall vara givna favoriter till seger. Jag spelar på att Köln vinner matchen, men slänger in en försäkring på asiatisk handikapp, på Köln 0 (samma som Köln draw no bet), där pengarna betalas tillbaka om matchen skulle sluta oavgjort.

Speltips Augsburg - Köln:
2 asian hcp 0 (draw no bet) - odds 1.84 hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Augsburg:
Andreas Luthe, Raphael Framberger, Tin Jedvaj, Felix Uduokhai, Philipp Max, Rani Khedira, Carlos Gruezo, Ruben Vargas, Marco Richter, Noah-Joel Sarenren-Bazee & Florian Niederlechner.

Bekräftad startelva Köln:
Timo Horn, Benno Schmitz, Rafael Czichos, Toni Leistner, Kingsley Ehizibue, Ellyes Skhiri, Jonas Hector, Florian Kainz, Mark Uth, Ismail Jakobs & Jhon Cordoba.
---

This is the stats tab
This is the post tip