Roma reser till Österrike och huvudstaden Wien ikväll för spel i Europa League. Det första mötet mellan lagen slutade 3-3 efter en stark upphämtning av Austria Wien i slutet av matchen. Den gången spelade jag "Båda lagen göra mål" till drygt 1,90 gr pengarna vilket kändes som ett helt snett odds. Jag tror att chanserna är goda för en målrik match även ikväll och spelar därför (över 3,0 mål) till 1,89 hos Pinnacle Sports, pengarna tillbaka om matchen stannar vid 3 mål. Finns samma spel till oddset 1,875 på bet365 .

Senaste mötet:
Roma-Austria Wien 3-3

Tabell:
1 Austria Wien 3 1 2 0 6:5 +1 5p
2 Roma 3 1 2 0 8:4 +4 5p
3 Astra Giurgiu 3 1 0 2 4:8 -4 3p
4 Viktoria Plzen 3 0 2 1 2:3 -1 2p

Helt öppen grupp inför matcherna ikväll.

Austria Wiens målsnitt i den inhemska ligan: 3,38 mål per match
Austria Wiens målsnitt i EL: 3,66
Romas målsnitt i Serie A: 3,45
Romas målsnitt i EL: 4,0

Som ni ser är det två lag som ofta är involverade i målrika matcher. Noterbart för mötet ikväll är att Roma saknar en hel drös med spelare i backlinjen. Fazio, Emerson, Florenzi, Vermaelen, Mario Rui och sist men inte minst Kostas Manolas är out för kvällens match. Reservmålvakten Allison väntas dessutom vakta målburen ikväll. Offensivt så verkar det som Spelletti vill formera sig starkt. El Shaarawy-Dzeko-Salah sägs vara trion längst fram vilket är en otroligt stark anfallstrio med Europa League mått mätt.

Det "ända" orosmomentet för spelet skulle vara om båda lagen skulle nöja sig med ett kryss ikväll. Men så här sa Spalletti under gårdagen angående det:
"We're playing for the victory".

Romas bästa försvar är helt klart att anfalla då defensiven sällan ger något större stabilt intryck. Jag tror att Austria Wien kommer likt det första mötet få tillräckligt med målchanser för att knoppa dit något mål även fast Roma förmodligen kommer att äga mest boll.

Preliminära startelvor:
Austria Wien (4-2-3-1)
Hadzlkic; Larsen, Rotpuller, Filipovic, Martschinko; Holzhauser, Serbest; Pires, Grunwald, Venuto; Kayode

Roma (4-2-3-1)
Alisson; Bruno Peres, Rudiger, De Rossi, Juan Jesus; Strootman, Paredes; Salah, Nainggolan, El Shaarawy; Dzeko

Bortsett från Romas 0-0 match mot Empoli så har italienarna spelat åtta matcher i följd som det blivit minst tre mål i!

Tippar 2-2, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!


This is the stats tab
This is the post tip