West Ham gästar Alkmaar i semifinalsretur på torsdagen.
Mitt speltips: West Ham vinner, med insatsen tillbaka vid oavgjort.

2-1 till engelsmännen i första mötet. Alkmaar tog ledningen, men West Ham vände i andra halvlek. Över 90 minuter tycker jag det kändes som de var numret tyngre. Liveoddset på raka ettan rörde sig inte alls första halvtimmen i första mötet, vilket säger en del om hur det såg ut. West Ham gör visserligen en rätt svag ligasäsong, men startelvan de har är ändå rätt bra med flera landslagsspelare i bra nationer.

För några veckor sedan såg det ut som att de skulle bli indragna i PL-bottenstriden. Det löste sig och kontraktet är säkrat. Kan därmed gå all in på att göra det bra i Conference League. Med det i åtanke gjorde Moyes nio ändringar i helgens ligamatch mot Brentford och det kändes lite som en vaskning av matchen. Här blir det såklart bästa laget, med Bowe, Rice, Paqueta m.fl.

Egentligen gillar jag inte att backa upp lag som inte behöver vinna, vilket är fallet för West Ham den här gången. men med pengarna tillbaka på uddamålsseger känns det här som ett bra spel. Inte otänkbart att West Ham kontrar in ett segermål i oavgjort läge när Alkmaar behöver gambla.

Jeppe Karlsson tillbaka?

Alkmaars stjärna Jesper Karlsson gjorde comeback i helgen då han hoppade in sista halvtimmen mot bottenlaget Emmen. Frågan är om han är redo för 90 mintuer dock, då han varit skadad 6-7 veckor. Alkmaar spelade med bra lag i helgen då de fortfarande har viktiga ligaplatser att slåss om, vilket kanske stjäl lite fokus.

Hade väldigt svårt att skapa målchanser i första matchen. Säkert en annan sak på bortaplan, men jag tror de får svårt att vinna mot West Ham över 90 minuter. Även om Moyes gäng som sagt gör en svag säsong är det lätt att glömma bort hur mycket rikare de engelska klubbarna är än andra europeiska lag - särskilt de här klubbarna från mellannationer.

West Ham som underdogs på DNB-linan tycker jag lockar här - för jag tror inte de förlorar.
This is the stats tab
This is the post tip