Azerbaijan vinner och håller nollan mot Malta. 1.71 hos Bethard .

Spelade emot Malta i torsdags (-1,5 på Kosovo i en match som slutade 3-1) och gör samma sak nu. För det här ska hemmalaget bara vinna. Även asian -1,5 kan vara ett alternativ till lite högre odds.

Malta gnuggar vidare med sitt destruktiva spel där mycket går ut på att döda tid, maska, spela hem till målvakten för att han ska tjonga upp bollen så långt som möjligt etc.

Senast mot Kosovo bjöds malteserna på en hörna och lyckades näta på den. I stort sett enda gången laget besökte offensiv planhalva. Idag är anfalls"esset" Michael Mifsud avstängd då han drog på sig ett rött kort senast.

I övrigt var Kosovo klasser bättre i en match som borde ha stått 3-0 i halvtid. Som jag var inne på i torsdags: Malta har i stort sett bara spelare från den svaga inhemska ligan.

Azerbaijan har ett gäng spelare som åtminstone tillhör Qarabag och ett par andra lag av okej klass. Har hugg på förstaplatsen i gruppen, som Kosovo har för tillfället. Måste då vinna här för att det ska leva. Har släppt in ett mål på tre matcher och imponerade i torsdags mot Färöarna (3-0). Toppchans här.

1,2-0.


This is the stats tab
This is the post tip