Azerbajdzjan ställs mot Slovakien på hemmaplan i UEFA Nations League omgång tre. Spelplats är Dalga Arena i Baku och avsparken sker 18:00 svensk tid. Mitt spel? Att båda lagen inte gör mål och detta till 1.74 hos Svenska Spel .

Azerbajdzjan har inlett denna turnering med att spela in en poäng av sex möjliga. Hittills har de gjort två av två matcher på bortagräs. Inledningsvis kammade de noll efter en 2-0-förlust mot Kazakstan och nu senast lirade de 0-0 mot Belarus. Det ger alltså noll mål framåt på två matcher och två bakåt, vilket inte är något vidare facit mot relativt svagt motstånd ändå.

Slovakien som kommer på besök har en seger och en förlust på deras två första gruppspelsmatcher. Segern kom i match ett då de bortaplan slog Belarus med 1-0 och matchens enda målskytt där blev Groningens Tomas Suslov. Efter den framgången så väntade hemmamatch mot Kazakstan, men där blev det mycket överraskande förlust med 1-0 och detta gör att Slovakien nu inte blir allt för klara favoriter mot ett lag av Azerbajdzjans kaliber.

Senast nationerna möttes var i samband med EM-kval 2019. Då vann Slovakien bortamatchen med 5-1 och returen hemma med 2-0. Nu är det dags igen och här tror jag vi får se en målsnål match och med det sagt finner jag värde i att kliva in på att båda lagen inte gör mål i Baku denna fredagskväll.

SPELTIPS
Båda lagen gör mål - nej. Resultat? 0-0 eller 0-1 kanske.
Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

TV: Riktigt fin jackpot på Stryktipset - här är våra experters bästa tips!




This is the stats tab
This is the post tip