Någon parkpromenad är inte att vänta för Borna Coric som ställs mot Pedro Martinez i ATP Montpellier. På grund av högre rankning har kroaten fått vila i den första omgången medan Martinez har spelat och vunnit ett helt spanskt möte. Då både Coric och Martinez har inlett året stabilt kan vi förvänta oss en längre typ av duell - något som också blir mitt speltips i matchen.

Efter att ha åkt ut direkt i Australiska Öppna mot Frances Tiafoe valde Coric att ställa upp i Ottignies-Louvain-la-Neuve Challengern. Redan från start var det ett par tuffa treset dueller mot Meligeni Alves och Majchrzak, samt tiebreak sets mot Shelbayh och Dzumhur, som Coric lyckades gå segrandes ur. Dock blev Riedi för tuff i finalen. En revanschlust finns säkert, men formen är knappast helt på topp.

Annat är det hos Martinez, som går från klarhet till klarhet. Någon Grand Slam turnering blev det inte, då han misslyckades med att kvala in till huvudturneringen. I stället åkte han till Tenerife och tog sig till finalen utan att tappa ett set mot Geerts, Berankis, Llamas Ruiz och Barranco Cosano. I finalen var Nakashima för svår. Martinez har studsat tillbaka direkt och slagit Jaume Munar med 6-4, 7-6 i Frankrike.

En lång tillställning?

Eftersom Martinez är i fin form kan detta bli en tuff kamp - som pågår ett tag. Känslan är att vi får se en längre affär, med tanke på att båda spelarna också är skickliga på att hålla i sina servegame. Att det blir tre set i matchen är ett vettigt tips, men jag nöjer mig med att över-linan i matchen passeras.

Mitt spel blir därför att mötet slutar över 21,5 games, till 1.82 i odds, hos Pinnacle .
This is the stats tab
This is the post tip