Det väntas bli ett vidöppet första mötet i kvalet till UEFA Europa Conference League då walesiska Bala Town inleder med att ta emot irländska Sligo Rovers på Park Hall Stadium. Jämna odds erbjuds både på 1x2-alternativ samt över/under mållinan. Medan Bala Town inte ha spelat någon tävlingsmatch sedan slutet av april månad befinner sig Sligo Rovers mitt i ligasäsongen. Returen spelas på The Showgrounds Sligo, den 14 juli. Till dess är båda lagen angenämna att få med sig ett bra resultat till returen.

Tränaren Colin Caton har ett starkt lag i Bala Town - som avslutade säsongen nästintill perfekt. Det blev bara en förlust på de nio senaste omgångar. Något större erfarenhet finns inte i dessa sammanhang. Laget åkte ur den första kvalomgången förra säsongen, precis som gästerna Sligo Rovers. Bala Town har värmt upp med att slå Cliftonville i en vänskapsmatch med 2 - 1.

Tränaren Liam Buckley har också ett fint lag i Sligo Rovers - som avslutade säsongen på en tredje plats i irländska Premier Division. Denna säsong har inte varit lika framgångsrik. Dock är de utan förlust i de fem senaste omgångar i ligaspelet. Bakom sig har de en 3 - 1 seger över Shelbourne på hemmamark. Innan dess blev det mållöst mot Drogheda på bortaplan. Stabilt!

Det är ytterst lite som skiljer dessa två lag åt på papperet. Även om Sligo säkert är i bättre form fysiskt så är Bala Town svårslagna. Då båda lagen är bra i försvaret är sannolikheten stor att vi inte bjuds på något målkalas. Därmed blir det ett spel på att det första Europa Conference League kvalmötet mellan Bala Town och Sligo Rovers slutar med max två insläppta mål totalt.

Speltips Bala Town - Sligo Rovers:
Under 2,5 mål. Odds 1.90 hos bet365 .

---
Preliminär startelva - Bala Town:
Alex Ramsay, Nathan Peate, Sean Smith, Antony Kay, David Edwards, Kieran Smith, Oliver Shannon, Oliver Southern, Lassana Mendes, Dean Ebbe & William Evans.

Preliminär startelva - Sligo Rovers:
Edward McGinty, Colm Horgan, Nando Pijnaker, Shane Blaney, Patrick Kirk, Adam McDonnell, Niall Morahan, Karl O'Sullivan, Aidan Keena, William Fitzgerald & Max Mata.
---

This is the stats tab
This is the post tip