bet365 streamar alla La Liga matcher.

För tredje gången, på mindre än en månad, ställs Barcelona och Athletic Bilbao mot varandra. Detta möte äger rum i den spanska La Liga och spelas på Camp Nou, där Barcelona brukar skapa magi - oavsett form. För tillfället har Barcelona en lysande form med fyra raka segrar i ligan och är därmed givna favoriter till att slå Athletic Bilbao, vilket jag är övertygad om att de gör.

Barcelona spelade i veckan den spanska cupen, Copa del Rey, där de tog sig förbi Rayo efter att ha hamnat under med 0 - 1. Lionel Messi och Frenkie de Jong gjorde Barcelonas mål och säkrade en plats i kvartsfinalen. I ligan har Barcelona steppat upp och ligger på en tredje plats efter segrar över Huesca, Athletic Bilbao, Granada och Elche. Barcelona har trots avbräck i försvaret försvarat sig ypperligt och lyckats hålla nollan i sina två senaste ligamatcher mot Elche och Granada - på bortaplan.

På hemmaplan är Barcelona alltid extra starka och har en vana att ösa in mål. Det kan bli fallet mot Athletic Bilbao, som har presterat riktigt bra under den nya tränaren Marcelino. Athletic Bilbao förlorade ligamatchen hemma mot Barcelona men tog sin revansch på neutral mark i den spanska Supercupen, i finalen där Athletic Bilbao vann under förlängningen. Sedan dess har Athletic Bilbao vunnit sina cupmatcher med 2 - 1 mot Ibiza och Alloyano samt hela 5 - 1 hemma mot Getafe. Det är stabilt.

Att möta Barcelona på bortaplan, som är i form dessutom, är något av de tuffaste uppgifterna för alla fotbollslag. Sergio Busquets är avstängd på mittfältet, där även Philippe Coutinho är skadad, samt mittbacken Gerard Piqué och anfallaren Ansu Fati. Athletic Bilbao dras med skadebekymmer i backlinjen på Mikel Balenziaga och Peru Nolaskoain. Då Barcelona öser in mål på hemmaplan litar jag på att de vinner sin femte raka ligamatch och att de gör det med fler än ett måls marginal.

Speltips Barcelona - Athletic Bilbao:
1 asian -1,5 (samma som Barcelona -1,5 mål) - odds 2.15 hos bet365 .

---
Bekräftad startelva - Barcelona:
Marc-Andre ter Stegen, Jordi Alba, Samuel Umtiti, Ronald Araujo, Óscar Mingueza, Frenkie De Jong, Miralem Pjanic, Pedri, Antoine Griezmann, Lionel Messi & Ousmane Dembélé.

Bekräftad startelva - Athletic Bilbao:
Unai Simón, Ander Capa, Yeray Álvarez, Iñigo Martínez, Yuri Berchiche, Óscar de Marcos, Unai Vencedor, Dani García, Iker Muniain, Raul Garcia & Iñaki Williams.
---

This is the stats tab
This is the post tip