Unibet livestreamar matchen.

Efter att ha förlorat premiären mot Athletic Bilbao får nu Barcelona spela hemma på Camp Nou i den spanska La Liga mot Betis som kommer på besök. Detta blir allt annat än en enkel match för Barcelona, som dras med stora skador på anfallarna. Lägg därtill att Barcelona har haft svårt mot Betis tidigare, så finns det inget värde att hämta i oddset 1.27 på en rak Barcelona seger, även om sannolikheten fortfarande är stor för detta. Mest värde finner jag i att detta möte inte blir något målkalas.

Anfallarna Luis Suarez, Ousmane Dembele och Leo Messi är skadade. De första två är definitivt borta i fler än en match. Leo Messi dock, som har tränat ensam på sistone, har kommit tillbaka till truppen. Läkarteamet har skyndat på hans rehabilitering, men i skrivandets stund är det fortfarande ytterst lite chans till att han ska få vara med i truppen. Messi är skadad fortfarande. Om han skulle starta eller hoppa in från bänken så är det fortfarande en långt ifrån matchklar Messi vi får se.

Uppdatering: Messi missade lördagens träning, alltså, dagen innan matchen - så sannolikheten är liten att han är med i truppen.

Det som dock talar ännu mer emot ett målkalas från Barcelonas sida är hur det såg ut i premiären. Det saknades totalt kreativitet på mittfältaren och det är många som har ifrågasatt, med all rätt, Ernesto Valverdes formation senast. På mittfältet startade Carles Alena, Frenkie De Jong och Sergi Roberto. Det sjuka var att Ivan Rakitic fick starta på bänken och kom in direkt i andra halvleken. Det oförklariga var att mittfältsgeneralen Sergio Busquets fick inte ens hoppa in i matchen.

Kamerateamet fångade upp mittfältarna Arthur Melo och Arturo Vidal på San Mames läktare, så de var inte ens uttagna i truppen. Så allt står inte helt rätt till i Barcelonas trupp just nu. Det blir spännande att se vilka mittfältare som får start mot Betis.

Även Betis har förlorat sin premiär, men där blev målvakten Joel Robles utvisad efter 8 minuter. Så Betis fick spela med en man kort mot ett starkt Valladolid och förlorade med 1 - 2. En ytterligare negativ nyhet var att toppanfallaren Borja Iglesias utgick skadad. In kom Loren Moron, som förvisso gjorde Betis mål, men det är fortfarande klasskillnad mellan anfallarna. Så Betis har också skador i anfallsspelet, som talar för att vi inte heller kommer att få se många mål från Betis sida.

I vanligt ordning befinner sig över/under linan på 3,5 mål när Barcelona får spela hemma på Camp Nou. Men i en match utan Luis Suarez, Ousmane Dembele och en tveksam Leo Messi samt Borja Iglesias skadad och Barcelonas brist på kreativitet på mittfältet, så ser jag inte att denna match ska behöva bli målrik. Därmed finner jag bra värde i oddset 1.84 på att matchen slutar med högst tre gjorda mål och lägger ett spel på under 3,5 gjorda mål totalt i matchen.

Själva oddset finnes hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Bekräftad startelva Barcelona:
Marc-Andre Ter Stegen, Jordi Alba, Clement Lenglet, Gerard Pique, Nelson Semedo, Sergio Busquets, Sergi Roberto, Frenkie De Jong, Antoine Griezmann, Rafinha & Carles Perez.

Bekräftad startelva Betis:
Daniel Martin, Emerson, Marc Bartra, Sidnei, Alfonso Pedraza, William Carvalho, Andres Guardado, Daniel Martin, Nabil Fekir, Cristian Tello & Loren Moron.
---

This is the stats tab
This is the post tip