Det råder en enorm klasskillnad när stormakten FC Barcelona tar emot Cadiz på Camp Nou i den spanska La Liga. Medan Barcelona har sju raka segrar i ligaspelet och slåss både om ligatiteln och en topp fyra placering krigar Cadiz för sin överlevnad - i botten av tabellen. Då mycket står på spel för båda lagen är sannolikheten stor att detta blir en ny storseger för Barca.

Med en match mindre spelad har Barcelona hela 12 poäng upp till ärkerivalen Real Madrid. Ett försprång som med stor sannolikhet blir omöjlig att jobba mot - speciellt då Real Madrid är i toppslag. Däremot behöver Barcelona fortsatt försvara sin topp fyra plats. Femman Real Betis har bara tre poän mindre. Alexander Isak och hans Real Sociedad är också med i fajten. En reaktion kan vi också vänta oss då Barcelona förlorade hemma mot Eintracht Frankfurt i Europa League kvartsfinalen. Då mötet i Tyskland slutade 1 - 1 slogs Barcelona ut ur turneringen. Så det är bara fokus på ligaspelet som gäller säsongen ut.

Samma fokus gäller för Cadiz. Bottenstriden är som alla år i La Liga jämn. Cadiz har bara en poäng upp till Granada och Mallorca - som är på säker mark. Varje poäng har en enorm skillnad. Dock så väger Cadiz alldeles för lätt. Visst har de nyligen lyckats ta poäng mot Rayo Vallecano, ett roterandes Villarreal samt Valencia. Dock har det blivit förluster mot de bättre lagen, som Real Betis och Atletico Madrid. Cadiz har helt enkelt inte det som krävs för att bryta Barcelonas fina segersvit. Man räcker inte till.

Då Barcelona fortfarande har mycket att spela för, samt att det också finns en revanschlust hos spelarna, lutar detta mot en storseger för giganterna. Jag spänner bågen lite extra och lägger ett spel på att Barcelona vinner med fler än ett mål i skillnad.

Speltips Barcelona - Cadiz:
1 asian -1,5 (samma som Barcelona -1,5 mål) - odds 1.68 hos Pinnacle .

---
Preliminär startelva - Barcelona:
Marc-Andre ter Stegen, Dani Alves, Clement Lenglet, Eric Garcia, Jordi Alba, Frenkie de Jong, Sergio Busquets, Pablo Gavira, Ferran Torres, Pierre-Emerick Aubameyang & Ousmane Dembele.

Preliminär startelva - Cadiz:
Jeremias Ledesma, Carlos Akapo, Luis Hernandez, Victor Chust, Alfonso Espino, Ivan Alejo, Federico San Emeterio, Jose Mari, Oussama Idrissi, Lucas Perez & Alvaro Negredo.
---

This is the stats tab
This is the post tip