Stormakten FC Barcelona har en enkel uppgift framför sig i den spanska La Liga när Cadiz gästar dem på Camp Nou. Med 18 segrar efter 21 omgångar ligger Barcelona i toppen av tabellen - med 8 poäng före ärkerivalen Real Madrid, inför omgången. Formen är helt makalös i ligaspelet där försvaret har varit den stora framgångsfaktorn. Cadiz är ett bottenlag, som har näsan precis ovanför vattenytan. Detta möte ska bara Barca vinna, med stor sannolikhet utan något insläppt mål.

För det har varit svårt att bryta ner Barcelona i ligaspelet. Bara 7 gånger har de släppt in mål, vilket är klart bäst i klassen. Målvakten Marc-Andre ter Stegen är i högform, precis som hela lagen när det kommer till defensiven. I veckan blev det 2 - 2 mot Manchester United i Europa League. Returen spelas i nästa vecka. Innan dess vill Barca ta en ny seger och hitta tillbaka till vinnarspåret.

Det bör inte vara några problem alls mot Cadiz - som har 2 poäng ner till Valencia, som är på en nedflyttningsplats. Formen har dock vara helt okej, åtminstone på hemmagräs, där segrar mot Mallorca och Girona finns färska i minnet. Dock är detta en helt annan uppgift. På bortaplan har det blivit 6 förluster på 10 matcher. Att hitta nätmaskorna har varit något av ett bekymmer, med totalt 17 fullträffar.

Att bryta ner Barca, som har hållit nollan i 9 av de 10 senaste hemmamatcher, kommer att bli en rejäl utmaning för Cadiz. I mitt tycke är chansen enorm att även de misslyckas. Därmed blir det ett spel på att Barcelona tar en ny seger i La Liga och att de gör detta utan att släppa in något mål bakåt.

Speltips Barcelona - Cadiz:
Barcelona vinner och håller nollan - odds 1.80 hos Lucky Sports .

---
Preliminär startelva - Barcelona:
Marc-Andre ter Stegen, Jules Kounde, Ronald Araujo, Andreas Christensen, Alex Balde, Franck Yannick Kessie, Frenkie De Jong, Sergi Roberto, Raphinha, Robert Lewandowski & Gavi.

Preliminär startelva - Cadiz:
Jeremias Ledesma, Isaac Carcelen Valencia, Luis Hernandez, Fali, Alfonso Espino, Theo Bongonda, Ruben Alcaraz, Gonzalo Escalante, Brian Ocampo, Sergi Guardiola & Roger Marti.
---

This is the stats tab
This is the post tip