De regerande La Liga mästarna FC Barcelona är på jakt efter en femte raka ligaseger när formlösa Celta Vigo kommer på besök, på Estadi Olimpic Lluis Companys. Xavis lag har inlett piggt och tagit 13 poäng efter fem omgångar. Det är bara stormakten Real Madrid som har börjat bättre - med en fullpott. Celta Vigo har gjort en svag säsongsinledning och riskerar att åka på ett nytt nederlag.

Det enda poängtappet för Barca kom i premiären mot Getafe - i ett möte som slutade mållöst. Dock drog Raphina på sig en utvisning tidigt, vilket pajade det mesta. Sedan dess har Cadiz, Villarreal, Osasuna och Real Betis slagits utan några större bekymmer. Att besegra ett Europa League lag sist med hela 5 - 0, där fem spelare hamnade i målprotokollet, vittnar om anfallskraft. I veckan blev det en ny 5 - 0 viktoria på hemmaplan mot Antwerp i Champions League.

Nej, Rafael Benitez har ännu inte fått någon ordning på Celta Vigo. Att bara ta ynkliga 4 poäng efter fem omgångar tyder på problem. Hemma på Balaidos har laget misslyckats att hitta nätmaskorna tre gånger om - vilket är ett klubbrekord. Inte för att bortaspelet är särskilt lyckat heller, även om det har blivit en trepoängare mot Almeria på Estadio Mediterraneo. Talismanen Iago Aspas har ännu inte hittat nätet, vilket är ett måste om laget ska kunna resa sig. Fast inte direkt i detta möte.

Klasskillnad mellan lagen?

Marknaden har Barcelona som megafavoriter till seger. Med tanke på dagsformen och att Barcelona har två raka 5 - 0 segrar är det ytterst lite som talar för att Celta Vigo sätter några käppar i hjulet.

Jag spänner bågen lite extra och lägger ett spel på att Barcelona vinner över Celta Vigo med fler än ett mål i skillnad, som 2 - 0, 3 - 0, 3 - 1, etcetera.

Speltips Barcelona - Celta Vigo:
1 asian -1,5 (samma som Barcelona -1,5 mål) - odds 1.80 hos Lucky Sports .
This is the stats tab
This is the post tip