bet365 livestreamar matchen.

I mitt tycke har Barcelona turen på sin sida, eftersom de bara är en poäng bakom ettan Real Madrid i den spanska La Liga tabellen. Detta då Real Madrid tappade en 2 - 1 ledning hemma till 2 - 2 mot Celta Vigo. Näst ut för Barcelonas del är det Eibar på kommer på besök till Camp Nou, innan det tre dagar senare ska spelas en Champions League match i Neapel. Därefter är det självaste Real Madrid som väntar i El Clasico, så denna match mot Eibar vill Barcelona bara vinna enkelt och spela av.

Sedan tränaren Quique Setiens ankomst har vi fått se ett nytt Barcelona lag med en massa taktiska förändringar. Det har också varit lite tjafs utanför planen men allting verkar ha lugnat sig nu - i grevens tid. Barcelona har åkt ur den spanska cupen och kan lägga all fokus på ligan och Champions League. Men det blir inte lätt. Rivalerna Real Madrid har hittat en drömform så det gäller för Barcelona att vinna sina matcher. Det vill jag tro att Barcelona ska klara av att göra hemma mot Eibar också, så klart.

Däremot har jag svårt att tro, med tanke på de senaste resultaten hos Barcelona, som långt från alltid har bjudit på en underhållande fotboll, att det blir en målfest. Varken från Barcelona eller Eibars sida. Gästerna Eibar är rätt så bortasvaga i sin offensiv, med åtta mål på tolv bortamatcher, men de släpper inte in så många mål heller. Barcelonas tre senaste matcher på Camp Nou har slutat 1 - 0 mot Granada samt 2 - 1 både mot Levante och mot Getafe senast. Det har blivit färre mål framåt.

En av anledningar är just att en ny tränare håller på och sätter sin prägel, men också att Luis Suarez och Ousmane Dembele har varit borta på grund av skador. Jag räknar med att även denna match blir en 2-0, 2-1 eller 3-0 historia till Barcelona, men inte mer än så med tanke på att en viktig, tuff och svår bortamatch i Champions League väntar mot totalt oberäkneliga Napoli. Därmed finner jag ett värde i oddset 1.80 på att matchen innehåller som mest tre mål och lägger ett spel på under 3,5 mål i matchen.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Barcelona:
Marc-Andre Ter Stegen, Nelson Semedo, Gerard Pique, Clement Lenglet, Junior Firpo, Arthur Melo, Sergio Busquets, Ivan Rakitic, Arturo Vidal, Lionel Messi & Antoine Griezmann.

Bekräftad startelva Eibar:
Marko Dmitrovic, Jose Angel, Esteban Burgos, Anaitz Arbilla, Alvaro Tejero, Pape Diop, Edu Exposito, Fabian Orellana, Takashi Inui, Gonzalo Escalante & Sergi Enrich.
---

This is the stats tab
This is the post tip