bet365 livestreamar matchen.

Ligamästarna Barcelona tar emot sensationslaget Getafe på Nou Camp, i en match som på förhand verkar som en betydelselös match för hemmalaget. Det skulle ha varit fallet också, om Barcelona hade slagit ut Liverpool i Champions League. Men det är inte fallet och Barcelona har en ursäkt att framföra. Getafe är givetvis grymma och krigar om just en Champions League plats men på Nou Camp är Barcelona svårslagna, oavsett vilket lag de än väljer att ställer upp med.

Barcelona hade som bekant en 3 - 0 ledning inför returen mot Liverpool, men förlorade matchen med hela 0 - 4 och åkte ur turneringen. En efter en har spelare därefter gått ut i media och bett fansen om ursäkt för den "usla" insatsen som laget gjorde i Champions League, samtidigt som de hyllar Liverpool och menar att de var smartare och Snabbare - vilket onekligen är sant också, med tanke på de 90 minuterna som vi fick bevittna. Därmed har Barcelona en revansch att utkräva.

Jag har väldigt svårt att tro att den hårt kritiserade tränaren Ernesto Valverde kommer att ställa upp med den sämsta möjliga startelva. Han har gjort det två gånger tidigare denna säsong, mot Huesca borta (0 - 0) och mot Celta Vigo borta (0 - 2). Nu är det heder, respekt, tillit och förtroendet hos fansen som gäller för Valverde och samtliga Barcelona spelare. Copa del Rey finalen mot Valencia spelas först den 25:e maj, så ingen anledning att redan nu spara spelare för den matchen.

Ni som har följt mina rekar under denna säsong vet hur mycket jag har hyllat Getafe och framförallt deras offensiv med tre spelare som nästan alltid gör mål. Jag menar givetvis anfallarna Jorge Molina, Jaime Mata och Angel Rodriguez, som tillsammans har gjort 36 av Getafes 46 mål. Getafe har också en strålande defensiv, annars hade de aldrig legat på plats 4 i La Liga. Getafe krigar om en Champions League plats fortfarande. Med två omgångar kvar av La Liga ser tabellen ut på följande sätt:

4 Getafe 58 poäng
5 Valencia 55 poäng
6 Sevilla 55 poäng

En förlust borta mot Barcelona innebär inte direkt att Getafe inte kommer att spela Champions League nästa säsong. Valencia har Alaves hemma och Valladolid borta. Sevilla har Atletico Madrid borta och Athletic Bilbao hemma kvar. Det innebär inte per automatik att Valencia och Sevilla kommer att plocka sex poäng på dessa två matcher, eftersom det är svåra matcher kvar ändå. Getafe spelar mot Villarreal i sin sista match för säsongen och där kommer mycket att avgöras.

Att åka till Camp Nou och möta Barcelona är alltid en extrem uppgift, oavsett vilket lag Barcelona ställer upp med. Själv är jag övertygad om att Barcelona ställer upp med en hel del toppspelare, i syfte att be fansen om ursäkt genom att ge dem en seger. Marknaden erbjuder cirka 1,55 i odds på en rak etta. Denna match kan Barcelona likaväl vinna med handikapp siffror.

När det erbjuds nästan dubbla pengar på Barcelona asian hcp -1, alltså, pengarna tillbaka om Barcelona vinner med endast ett mål, förlust vid kryss eller Getafe seger och vinst vid Barcelona handikapp seger, så finner jag ett värde i oddset och lägger ett spel på 1,85 gånger pengarna.

Själva oddset finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Bekräftad startelva - Barcelona:
Jasper Cillessen, Jordi Alba, Samuel Umtiti, Gerard Pique, Sergi Roberto, Ivan Rakitic, Sergio Busquets, Arturo Vidal, Malcom, Philippe Coutinho & Lionel Messi.

Bekräftad startelva - Getafe:
David Soria, Damian Suarez, Djene Dakonam, Gaku Shibasaki, Leandro Cabrera, Dimitri Foulquier, Nemanja Maksimovic, Mauro Arambarri, Mathias Olivera, Jorge Molina & Angel Rodriguez.
---

This is the stats tab
This is the post tip