bet365 livestreamar matchen.

Toppmöte på Camp Nou! Tabelltvåan Barcelona tar emot tabelltrean Getafe i den spanska La Liga, i en match som handlar och viktiga poäng. Barcelona har haft en svajig form och lite småbekymmer med att anpassa sig till den nya tränarens taktik, även om det har funkat bra ändå. Resultatet har blivit att Barcelona har släppt in mål i de tre senaste matcher. Det blir svårt att hålla undan även när stekheta Getafe, med fyra raka vinster i ligan, kommer på besök. Jag räknar med fortsatta mål från båda lagen.

Med Quique Setien som den nya tränaren har det blivit tre segrar och en förlust borta mot Valencia med 0 - 2. Segrarna har inte heller varit helt imponerande med resultaten 1 - 0 mot Granada, 2 - 1 mot Levante och senast 3 - 2 mot Betis - där Barcelona var illa ute och log under med 1 - 2 i matchen. Rent allmänt har Barcelona försvarat sig sämre med Setien än tidigare med Valverde, i mitt tycke, och det kan mycket väl ha att göra med att det tar lite tid att anpassa sig till ett nytt system som Setien inför.

Till denna match får Barcelona tillbaka Gerard Pique efter avstängning. Hans kollega i mittlåset, Clement Lenglet, är dock avstängd efter att ha blivit utvisad senast mot Betis. Saknas gör även Luis Suarez sedan tidigare. I övrigt har Barcelona inga större avbräck. Gästerna Getafe saknar ytterbacken Damian Suarez, på grund av ett femte gula kort. Annars är de glödheta för tillfället med raka segrar över Leganes med 3 - 0, Betis med 1 - 0, Bilbao med 2 - 0 och senast blev det 3 - 0 mot Valencia.

Getafe har tre anfallare på topp som levererar mål i Jorge Molina, Jaime Mata och inhopparen Angel Rodriguez. Alla tre har en fin form dessutom, precis som hela Getafe laget. Getafe kommer att utmana Barcelonas försvar och ställa till oreda. För Getafes del kommer denna match lägligt då Barcelona inte har varit på topp och jag tror att Getafe fortsätter göra mål. Barcelona själva presterar alltid på hemmaplan och med Messi i laget kan vi räkna med en vass offensiv och framförallt mål från dem.

Därmed finner jag ett värde i oddset 1.90 på att vi får se mål från båda sidorna och spelar på att båda lag gör mål i matchen.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Preliminär startelva Barcelona:
Marc-Andre Ter Stegen, Jordi Alba, Gerard Pique, Samuel Umtiti, Nelson Semedo, Arturo Vidal, Sergio Busquets, Frenkie De Jong, Sergi Roberto, Lionel Messi & Antoine Griezmann.

Preliminär startelva Getafe:
David Soria, Allan Nyom, Djene Dakonam, Xabier Etxeita, Mathias Olivera, Kenedy, Mauro Arambarri, Nemanja Maksimovic, Marc Cucurella, Jorge Molina & Jaime Mata.
---

This is the stats tab
This is the post tip