Stormakten FC Barcelona är hårt pressat när de tar emot Granada i den spanska La Liga. Bakom sig har de en tung 0 - 3 förlust mot Bayern München i Champions League. Ganska väntat visade Barcelona att de inte hör till den yttersta toppen i klubblagsfotbollen. Dock har ligasäsongen börjat, där de har två segrar och ett kryss efter tre omgångar. Gästerna Granada har en isklass form, med två raka förluster. Hemma på Camp Nou ska Barcelona enkelt klara av att vinna mötet med stora siffror.

Inte med med att X-faktorn Leo Messi har lämnat. Även Antoine Griezmann har bytt klubbadress. In i stället har Barcelona plockat Memphis Depay, som genast har levererat. Han har hittat nätat två gånger och stått för en assist. I premiären vann Barca hemma mot Real Sociedad med 2 - 0, innan det sedan blev oavgjort mot tuffa Athletic i Bilbao. Senast vann Barca också hemma mot Getafe med 2 - 1, innan det blev storförlust i Champions League. Lättare motstånd väntar när Granada gästar dem.

Inledningen på säsongen har varit sådär för Granada, som har slitit hårt med att göra mål. Lagets båda mål har gjorts inte helt otippat av Luis Suarez. I övrigt är det många spelare som har underpresterat. Försvaret skötte sig väl i den mållösa premiären mot Villarreal och senast även mot Valencia, där det blev 1 - 1. Fast efteråt raserade allting i 0 - 4 förlusten mot nykomlingar Rayo Vallecano. Den förlusten följdes upp av en ytterligare platt match som Granada förlorade hemma mot Real Betis med 1 - 2.

Barcelona har enorma kvalitéer i truppen, med en bättre fotbollsspelare på samtliga positioner i startelvan. Efter en stor besvikelse i Champions League är laget tvunget att studsa tillbaka och ge er storseger till supportrarna och klubben. Det är de fullt kapabla till då motståndet är klasser sämre. Detta ska Barcelona vinna med hästlängder. Marknaden har Barcelona också som en megafavorit. I mitt tycke ska de palla trycket. Därmed blir det ett spel på att Barcelona vinner med fler än ett mål i marginal.

Speltips Barcelona - Granada:
1 asian -1,5 (samma som Barcelona -1,5 mål) - odds 1.89 hos bet365 .

bet365 streamar matchen.

---
Bekräftad startelva - Barcelona:
Marc-Andre Ter Stegen, Sergina Dest, Ronald Araujo, Eric Garcia, Alejandro Balde, Sergi Roberto, Sergio Busquets, Frenkie de Jong, Philippe Coutinho, Yusuf Demir & Memphis Depay.

Bekräftad startelva - Granada:
Luis Maximiano, Sergio Escudero, Domingos Duarte, Luis Abram, Quini, Yan Brice Eteki, Luis Milla, Monchu Rodriguez, Antonio Puertas, Jorge Molina & Darwin Machis.
---

This is the stats tab
This is the post tip