Hercules +1,5 i första halvlek mot Barcelona. Spelet innebär vinst vid uddamålsunderläge/lika/ledning för Hercules i halvtid. Förlust om Barcelona leder med 2+ mål i halvtid.

Andra mötet av två här. Blev 1-1 i första mötet, då Barcelona ställde ett väldigt reservbetonat lag på benen. Verkar bli något liknande nu: Messi, Neymar, Pique och Suarez har samtliga fått semester. Även ett flertal andra som involverades i söndagens derby mot Espanyol verkar få inleda vid sidan av.

Marca spekulerar i följande elva:

Cillessen,
Vidal, Mascherano, Umtiti, Digne
Rakitic, André Gomes, Denis
Rafinha, Alcacer, Arda

Även om det här är klasspelare rakt igenom så har vi sett förut att Barca lidit en del när den extremt bra och viktiga anfallstrion saknas. De ligger bakom i stort sett allt normalt sett. Nu blir det en reservbetonad och icke samspelt elva.

Hercules spelar i tredjedivisionen och ska såklart inte ha en chans över 90 minuter här. Väntas ställa upp med en rätt defensiv 5-4-1 och borde, om de klarar av att organisera sig hyfsat, kunna hålla ut okej inledningsvis. Kommer såklart bli jobbigt i takt med att tiden går, men borde kunna stå emot okej så länge orken finns där. Såklart en superstor match för deras del och räknar med att de säljer sig väldigt dyrt och kommer göra allt för att hålla det här dubbelmötet vid liv så länge som möjligt.

This is the stats tab
This is the post tip