På anrika Camp Nou tar Barcelona emot nykomlingar Huesca, som hittills har imponerat i ligaöppningen. Givetvis är Barcelona enorma favoriter till seger och ska vinna detta möte enkelt. Dock är det helt öppet huruvida Barcelona gör det utan att släppa in något mål bakåt. Huesca har nämligen spelat riktigt bra i offensiven, så pass att de ska ha en 50 % chans att fortsätta näta, alltså även mot ligamästarna Barcelona - som i sin tur inte är helt samspelta ännu riktigt.

I inledningen av säsongen har Barcelona vunnit sina två första matcher och inte släppt in något mål. Det är starkt gjort, även om det inte har sett helt hundra ut bakåt. I premiären blev det 3-0 mot Alaves, som var chanslösa och baka fokuserade på försvar. I den andra och senaste matchen blev det 1-0 mot Valladolid men där fick Marc-Andre Ter Stegen i målet göra några riktigt svettiga räddningar. Anledningen är helt enkel för att Barcelona ständigt tokanfaller med många spelare i offensiven och det lämnar luckor bakåt - något som kontringsstarka Huesca kan komma att utnyttja.

Nästan varje säsong är det något lag som ska rivstarta i premiären och skrälla och gå långt under första halvan av säsongen. Det ser ut att bli Huesca i Spanien denna gång, med tanke på att de är högmotiverade, jobbar hårt för varandra och får utdelningar på sina snabba omställningar och kontringar. På de två första matcherna har Huesca gjort två mål i båda möten. Först i bortavinsten 2-1 mot Eibar och sedan vände Huesca 0-2 borta mot Bilbao till 2-2. Huesca äger inte bollen så mycket men när de väl gör det så fyller de på med spelare och får utdelning för att de är modiga och satsar på att gå framåt.

Senast lagen möttes på Camp Nou var i december år 2014, i den spanska cupen. Då blev det 8-1 till Barcelona. Nu är Huesca ännu vassare framåt och i en mycket bättre form med ett bättre lag.

Med tanke på Barcelonas offensiva spelstil kommer deras nolla bakåt att spräckas närsomhelst. I mitt tycke ska Huesca ha lika stor chans till att göra mål som till att inte göra det. Därmed finner jag ett värde i alla odds högre än dubbla pengar och lägger ett spel på oddset 2.25 hos betfinal eller bet365 .
---
Preliminär startelva Barcelona: Marc-Andre Ter Stegen, Jordi Alba, Samuel Umtiti, Gerard Pique, Sergi Roberto, Philippe Coutinho, Sergio Busquets, Ivan Rakitic, Ousmane Dembele, Luis Suarez, Lionel Messi.

Preliminär startelva Huesca: Axel Werner, Luisinho, Xabier Etxeita, Jorge Pulido, Jorge Miramon, Moi Gomez, Damian Musto, Gonzalo Melero, Alex Gallar, Juan Camilo Hernandez, Samuele Longo.
---

This is the stats tab
This is the post tip