I den andra omgången av Champions League får en av förhandsfavoriterna, Barcelona från Spanien, spela hemma på Camp Nou när Inter från Italien kommer på besök. Hela Barcelonas säsong kommer att mätas på framgången i Champions League. Hela truppen är taggade till tänder för att lyckas så nu är det upp till bevis. Gästerna Inter har fått en drömstart i Serie A, dock inte lycka framgångsrikt i Champions League. Detta möte ska Barcelona, även utan Messi, lyckas att vinna två gånger på tre försök.

Ledningen är nöjda, någorlunda i alla fall, med tränaren Ernesto Valverdes insats sedan han kom till klubben år 2017. I La Liga har Barcelona dominerat men ute i Europa har de svikit fansen, som inte alls är lika nöjda med Ernesto Valverde som klubbledningen. Vid ett tredje misslyckande kan vi räkna med att Barcelona kommer att leta ersättare för Ernesto Valverde. Så pass hårt är det att leda Barcelona, som i sin tur har allt kapacitet för att vinna Champions League. De har dock en svår grupp.

Barcelona inledde med att spela mållöst borta mot Dortmund, vilket inte på något sätt är ett dåligt resultat, med tanke på hur grymma Dortmund är. Nästan hela Barcelonas säsong hittills har sett ut som så att de har spelat okej på bortaplan medan de har totalt dominerat sina hemmamatcher. På hemmaplan har det blivit 5 - 2 mot Betis, 5 - 2 mot Valencia och 2 - 1 mot Villarreal. Detta har Barcelona lyckats med mestadels utan fixstjärnan Leo Messi, som återigen är skadad och ytterst tveksam till start mot Inter. Barcelona kommer från en stark insats i ligan, där de slog hemmastarka Getafe på bortaplan med 2 - 0.

Inters tränaren Antonio Conte har inför matchen sagt följande (löst översatt): "Vi måste återhämta oss för att göra en intensiv match och göra det svårt för Barca. Jag behöver inte berätta om vilket lag vi möter. Om du vill ställa till det för Barcelona måste du spela ett intensivt spel men samtidigt måste du vara bra på att begränsa dem och inte låta dem spela sitt spel - annars blir det ett problem. Du måste också vara bra på att bygga laget. Bra början i ligan är resultatet av mycket arbete och vilja från våran sida."

Motståndarna Inter har fått den bästa starten i ligaspelet någonsin. Efter sex spelade omgångar har Inter full pott, där de har gjort 13 mål framåt och släppt in endast 2 mål. Motståndarna har varit helt okej, dock inte de bästa lagen som Juventus, Napoli, Atalanta och Roma. Segrarna mot Milan och Lazio är inte fy skam. Dock har inte Inter fått en lika bra start i Champions League. Där blev det 1 - 1 hemma mot Slavia Prag. Att åka till en av favoriterna till Champions League bucklan är en helt annan uppgift.

Marknaden öppnade med 1.40 i odds på att Barcelona tar samtliga tre poäng och har sedan dess, sedan Messis skada och Inters framfart i ligan, gått upp till 1.71. I mitt tycke ska Barcelona vinna denna match, med tanke på förutsättningarna och formen, minst två gånger på tre försök. Därmed finner jag ett värde i oddset 1.71 och lägger ett spel på en rak Barcelona seger.

Själva oddset finnes hos Nordicbet , Betsson & Betsafe .

---
Bekräftad startelva Barcelona:
Marc-Andre Ter Stegen, Sergi Roberto, Clement Lenglet, Gerard Pique, Nelson Semedo, Frenkie De Jong, Sergio Busquets, Arthur Melo, Antoine Griezmann, Luis Suarez & Lionel Messi.

Bekräftad startelva Inter:
Samir Handanovic, Diego Godin, Stefan de Vrij, Milan Skriniar, Antonio Candreva, Nicolo Barella, Marcelo Brozovic, Stefano Sensi, Kwadwo Asamoah, Lautaro Martinez & Alexis Sanchez.
---

This is the stats tab
This is the post tip