bet365 livestreamar matchen.

På Camp Nou tar ligamästarna Barcelona emot Leganes i den spanska cupen - Copa del Rey. Turneringen är framme i åttondelsfinaler men Barcelona behöver lägga fokus på ligaspelet och kommer att rotera i sin trupp. Det innebär att de ställer upp med bänkspelarna och några killar från B-laget. Dessa spelare är inte direkt dåliga heller, vilket gör att vinnaroddset på Barcelona ändå ligger på cirka 1.20. Med tanke på hur bra Leganes försvarade sig senast borde det inte bli någon målrik match.

Sedan Barcelona bytte tränaren har spelet egentligen inte blivit så mycket bättre. Med nöd och näppe klarade de av att vinna mot Granada hemma med 1 - 0, efter ett mål av Leo Messi. Sedan blev det en tuff match borta mot Valencia, som Barcelona förlorade med 0 - 2. Där borde Barcelona ha gjort minst ett mål, men Valencia krigade på bra och tog samtliga tre poäng. Med revansch i blicken och en seger som bara är ett måste för laget är jag övertygad om att Barcelona vinner denna match.

Däremor är jag inte övertygad om att segern kommer att vara lika stor som vi tidigare har blivit bortskämda med, när Barcelona har spelat på hemmaplan. Leganes har verkligen fått en bra effekt av tränarbytet, även om den effekten håller på och avtar. Nyligen förlorade Leganes något överraskande med 0 - 3 hemma mot Getafe i ligan. Leganes hade en dålig dag på jobbet. De reste sig direkt i nästa match, som också är deras senaste match, där de spelade mållöst borta mot tabellfemman Atletico Madrid.

Leganes har spelat starkt försvarsspel genom hela spanska cupen, där det har blivit 1 - 1 borta mot Andorra (Leganes tog sig vidare på straffar), Murcia med 4 - 0 och Ebro med 1 - 0. Då Leganes har försvarat sig väl genom turneringen och även senast i ligan blir det svårt för Barcelona att ösa in mål, med tanke på att de inte heller är i toppform när det gäller offensiven. Därmed finner jag ett värde i oddset 2.20 på att Barcelona vinner matchen efter fulltid, som inte innehåller fler än 3 mål totalt.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva - Barcelona:
Marc-Andre ter Stegen, Nelson Semedo, Gerard Pique, Clement Lenglet, Ansu Fati, Sergio Busquets, Frenkie de Jong, Jordi Alba, Arturo Vidal, Lionel Messi & Antoine Griezmann.

Bekräftad startelva - Leganes:
Ivan Cuellar, Dimitris Siovas, Chidozie Awaziem, Rodrigo Tarin, Jonathan Cristian Silva, Ruben Perez, Roque Mesa, Roberto Rosales, Oscar Rodriguez, Aitor Ruibal & Martin Braithwaite.
---

This is the stats tab
This is the post tip