bet365 livestreamar matchen.

Ligamästarna Barcelona tar emot Levante på Camp Nou i den spanska La Liga, i en match som hemmalaget bara måste vinna för att haka på ärkerivalerna Real Madrid i toppen av tabellen. Barcelona har halkat ner till en andra plats och är tre poäng efter ettan Real Madrid. Med den nya tränaren Quique Setien tog det två matcher för att hitta spelet, men i den tredje matchen kunde vi känna igen målfarliga Barcelona. På Camp Nou brukar Barcelona bjuda på underhållande och målrika matcher i ligan.

Under denna säsong har det inte varit ovanligt med Barcelona segrar som 4 - 1 och 5 - 2 på Camp Nou. När Quique Setien tog över fick han äran att spela med sitt nya klubb hemma mot Granada, i en match som slutade bara 1 - 0. I nästa match gick det inget vidare alls, som så många gånger för Barcelona på bortaplan denna säsong, där det blev en 0 - 2 förlust mot Valencia. Barcelona studsade dock tillbaka snabbt i den spanska cupen, Copa del Rey, där de besegrade Leganes med hela 5 - 0.

I den cupmatchen ställde både Barcelona och Leganes upp med sina ordinarie startelvor, så det blev inte mycket rotation. Barcelona kommer givetvis med sin bästa tillgängliga trupp till Levante matchen också. Motståndarna har varit involverade i målrika matcher många gånger denna säsong, eftersom Levante är i grunden ett offensivt lag med starka anfallare i Roger Marti, Jose Luis Morales och Borja Mayoral. Även avbytarna Sergio Leon och Hernani har varit vassa och tagit sina chanser.

Vi vet vad Barcelona är kapabla till framåt när de har hittat målformen. Så är läget just nu och efter fem mål mot Leganes räknar jag med en massa mål igen mot Levante, som spelar mer öppet och anfaller i massor - så chansen är stor att vi också får se något mål från gästernas sida. Över/under linan har lagts på 3,5 mål och det klarar Barcelona av själva, om Levante inte lyckas göra något mål. Därmed finner jag ett värde på att det blir minst 4 mål i matchen och lägger ett spel på 1.72 i odds på utfallet.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva - Barcelona:
Marc-Andre ter Stegen, Nelson Semedo, Gerard Pique, Clement Lenglet, Jordi Alba, Sergio Busquets, Frenkie de Jong, Ivan Rakitic, Ansu Fati, Lionel Messi & Antoine Griezmann.

Bekräftad startelva - Levante:
Aitor Fernandez, Tono, Sergio Postigo, Ruben Vezo, Ruben Rochina, Gonzalo Melero, Jose Campana, Jorge Miramon, Nikola Vukcevic, Roger Marti & Jose Luis Morales.
---

This is the stats tab
This is the post tip