Barcelona måste resa sig efter två raka förluster i ryggen när Levante gästar dem på Camp Nou i den spanska La Liga. Det är jag övertygad om att Barcelona också gör, med tanke på vilka världsspelare som finns i truppen och att de har kniven mot strupen - om de ska vara med och utmana om ligatiteln denna säsong. Tränaren Koeman har sagt att det är bara vinster som gäller resten av året. När Barcelona ställs mot lättare motstånd, som spelar en offensiv fotboll, så tror jag på en stark vändning.

Efter förlusten mot nykomlingar Cadiz har Barcelona halkat ner på en nionde plats i tabellen. De flesta spelarna har inte lyckats komma upp i sina nivåer och detta har resulterat i fyra vinster, två kryss och fyra förluster efter tio matcher. Barcelona är hela tolv poäng efter tabellettan Atletico Madrid. I den senaste matchen blev det förlust mot Juventus i Champions League med 0 - 3, i en match där Barcelona och Juventus redan var klara för slutspelet. Men hemma på Camp Nou lyckas Barcelona nästan alltid, oavsett form, hitta ett sätt och vinna stort - som i den senaste hemmamatchen i ligan där det blev 4 - 0 mot Osasuna.

En ny storseger är att vänta mot Levante, som inte alls har fått till det denna säsong. Det är ett intressant lag med en massa kvalitéspelare, speciellt i anfallsspelet. Men att bara ta elva poäng på elva matcher bekräftar att starten på säsongen har varit usel. Levante befinner sig precis ovanför nedflyttningen. Då ska det läggas till att Levante faktiskt inte har förlorat någon match i de sex senaste omgångar. Fem av dessa matcher har slutat 1 - 1. I den senaste matchen blev det en 3 - 0 seger mot Getafe.

Barcelona kommer återigen att få klara sig utan Ansu Fati, Sergi Roberto, Gerard Pique och Ousmane Dembele, på grund av skador. I Levante saknas José Campaña och Enis Bardhi igen. All press ligger på Barcelona och att de ska studsa tillbaka efter förlusterna. Det är jag övertygad om att Barcelona gör då det råder en klasskillnad mellan dem och Levante samt att Barcelona oftast hittar en väg att vinna hemma på Camp Nou. Så det blir ett spel på att Barcelona vinner med fler än ett måls marginal.

Speltips Barcelona - Levante:
1 asian -1,5 (samma som Barcelona -1,5 mål) - odds 1.70 hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Bekräftad startelva - Barcelona:
Marc-Andre ter Stegen, Jordi Alba, Clement Lenglet, Ronald Araujo, Sergino Dest, Sergio Busquets, Frenkie De Jong, Philippe Coutinho, Lionel Messi, Antoine Griezmann & Martin Braithwaite.

Bekräftad startelva - Levante:
Aitor Fernandez, Coke, Ruben Vezo, Sergio Postigo, Carlos Clerc, Jorge de Frutos, Nikola Vukcevic, Gonzalo Melero, Mickaël Malsa, Roger Marti & Daniel Gómez Alcón.
---

This is the stats tab
This is the post tip