bet365 livestreamar matchen.

Ettan Barcelona har en lätt match framför sig i den spanska La Liga när de på Camp Nou ska möta ligans sämsta bortalag, Mallorca. Inte ens i den vildaste fantasin kan jag se en skräll i denna match, även om bollen är rund. Barcelona höjde sig senast och tog en viktig trepoängare borta i huvudstaden mot Atletico Madrid. Matchvinnaren blev, som vanligt, Leo Messi, som sedan blev utnämnd till världens bästa spelare. Ett lag som Mallorca ska Barcelona klara av att besegra enkelt utan insläppt mål.

Barcelona försvarade sig som ett lag i den senaste matchen borta mot Atletico Madrid, där det blev en 1 - 0 seger. Det var en stark prestation i defensiven, även om Atletico Madrid hade några riktigt heta chanser att göra mål. Det är Barcelonas stora styrka att ändå klara av att hålla tätt i sådana matcher, för att sedan förlita sig på att anfallarna med Leo Messi i spetsen ska göra sitt jobb framåt. Det gör anfallarna också, nästan alla dagar i veckan. Mot Mallorca kommer det också att bli mål, så klart.

Barcelona har sex raka segrar hemma i ligan och Mallorca ska vara en munsbit. Mallorca har å andra sidan sex raka förluster i ligan, av sex möjliga, där de endast har lyckats göra mål i två av dessa sex bortamatcher. Det är ju riktigt uselt. Målen har kommit mot Getafe och Levante, men de är långt ifrån Barcelonas defensiva nivå. Gerard Pique i Barcelona utgick senast men ska vara redo att starta denna match, då skadan inte var så allvarlig.

Vänsterbacken Lumpor i Mallorca drog på sig två gula kort senast i 1 - 2 förlusten hemma mot Betis och missar matchen mot Barcelona. Anmärkningsvärt är att Mallorca, som vanligtvis är starka på hemmaplan, nu även har börjat förlora sina matcher på Estadi de Son Moix. På Camp Nou är de oavsett chanslösa och när marknaden erbjuder 1.80 i odds på att Barcelona vinner matchen utan att släppa in något baklänges mål kan jag bara inte motstå frestelsen, då formen och statistiken talar klart för det.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Barcelona:
Marc-Andre Ter Stegen, Junior Firpo, Gerard Pique, Clement Lenglet, Sergi Roberto, Sergio Busquets, Frenkie De Jong, Ivan Rakitic, Antoine Griezmann, Luis Suarez & Lionel Messi.

Bekräftad startelva Mallorca:
Manolo Reina, Joan Sastre, Fran Gamez, Martin Valjent, Raillo, Aleix Febas, Iddrisu Baba, Salva Sevilla, Dani Rodriguez, Ante Budimir & Takefusa Kubo.
---

This is the stats tab
This is the post tip