Man United gästar Barcelona på torsdagen.
Mitt speltips: Rak seger för Barcelona. bet365.

Sett Barcelona en del senaste tiden och tycker de ser riktigt bra ut. Leder La Liga på ett så klart sätt att de typ kan fokusera på Europa League och rotera lite i ligan. "Bara" Cadiz hemma i helgen - perfekt att vila lite spelare där. Har en så pass bred trupp att de klarar av det där även om de har ett par skador.

Lätt att glömma bort att Barcelona också stundtals var riktigt bra i CL-s svåraste grupp. Förlorade borta mot Bayern i en match där de var väl så bra som tyskarna. Lite samma visa borta mot Inter i en jämn match med ett par konstiga domslut. Kunde mycket väl gått vidare därifrån.

Man United ångar på. Framför allt ledda av en glödhet Rashford som gör mål på allt. Ser väl kanske inte superimponerande ut i varje match rent spelmässigt. Dras med skada på Eriksen, Mctominay och här är troligen Martial out igen. Positivt att Casemiro återkommer (avstängd i ligan). Truppen är inte superbred och de har matat på med Ligacup och FA-cup med bra lag i många matcher. För Uniteds del borde Europa League vara lite lägre prioriterat då de bland annat har en titelmatch mot Newcastle nästa vecka. Ligger bra till i ligan med jättechans på CL. Till och med smygchans på titeln om allt går deras väg i vår. Svårt att slita på alla fronter och jag kan tänka mig att EL blir lidande. Det här är en jättesvår match där United behöver vara på topp för att undvika förlust. Jag tror det kan bli svårt att orka ladda om till den här tuffa uppgiften.

Tycker Barca är en vettig favorit hemma här. Håller spanjorerna något hack högre och tycker läget för dem är lite bättre i det här dubbelmötet.

Speltips: Barca rak seger hos bet365.
This is the stats tab
This is the post tip