United ska försöka göra om det laget gjorde i Paris när man vände 0-2 till avancemang, men trots att det "bara" är 0-1 inför i kväll så jag ger Solskjaers lag knappt någon procent att gå vidare.

Barcelona går in som storfavorit till att avancera till semifinal eftersom de är oerhört svårslagna på Camp Nou. I kvartsfinalen mot Lyon stod fransmännen upp bra i första mötet och det slutade 0-0. Men på Camp Nou hade de inte mycket att säga till om utan det slutade 5-1 till spanjorerna. De tror så mycket på sin modell att det är på hemmaplan de ska avgöra att de bara vill spela av matchen på bortaplan. Jag tror att Barcelona hade kunnat stänga den här matchen redan på Old Trafford men det var mer kontrollerat och de försökte inte gå mot mål, de ville hålla i och inte ge United något.

Manchester United går trögt i nuläget, även om de vann i helgen mot West Ham. Det har varit mycket skadebekymmer för Solskjaer och det har påverkat spelet. De hade tur mot West Ham i helgen för bortalaget spelade bra och gjorde 1-1 efter en timme. Men en djupledsboll från United som kom fram till Martial gjorde att Pogba kunde återigen sätta 2-1 på lagets andra straff i matchen.

Barcelona kommer föra den här matchen, likt PSG gjorde mot United i kvartsfinalen. Barcelona är stabilare än PSG och undviker de misstagen som PSG bjöd United på ska de gå vidare till semifinal. United gjorde tre mål borta mot PSG men laget hade endast fem skott under matchen. Jag tror United kommer få svårt att nå upp till tio skott på Camp Nou i kväll.

Jag spelar Manchester United under 9,5 skott @1.66 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip