I returmatchen på Camp Nou mellan Barcelona och Napoli i Champions League är det helt klart fördel för Barcelona. Det första mötet slutade 1 - 1, vilket innebär att Napoli måste jaga minst ett mål för att ha en chans att kvala vidare till kvartsfinalen. När lagen möttes hade Barcelona hela 65 % bollinnehav i Neapel och ägde matchen. Sedan omstarten har inte Barcelona lyckas nå sin fulla potential men efter några veckors vila kan de mycket väl ladda om och prestera på topp mot en lättare motståndare.

Även om Barcelona inte längre är en av de stora favoriterna till att vinna Champions League så har turneringen varit deras prio hela säsongen. De är ute ur spanska cupen och har tappat ligatiteln till ärkerivalerna Real Madrid, så det finns inget mer att kriga för utom denna turnering. Barcelona avslutade säsongen snyggt med en 5 - 0 bortaseger mot Alaves, den 19 juli, och har sedan dess fokuserat på denna match. På hemmaplan gör Barcelona i snitt tre mål per match och mål blir det mot Napoli också.

Lagkaptenen och fixstjärnan Lionel Messi är taggad och har manat på sina lagkamrater genom att gå ut i media och säga att om Barcelona ​​vill vinna Champions League så måste vi förbättras massivt - annars kan vi förlora mot Napoli. Det är en bra utmaning, i mitt tycke, skapad av en av världens bästa fotbollsspelare som är beslutsam och redo att göra skillnaden. Det kommer de övriga spelarna också att vara, samt revanschsugna för att visa vad de går för, efter att ha tappat La Liga titeln.

Napoli har varit ojämna i slutskedet av Serie A, där laget har blandat segrar med förluster. De två senaste bortamatcherna har förlorats mot Parma med 1 - 2 och Inter med 0 - 2. Försvaret är sårbart som det är och laget har inte lyckats hålla nollan i många ligamatcher på sistone. Värre blir det när Napoli tvingas gå till anfall och stora ytor lämnas bakåt, som Barcelona kan ta vara på. Napoli är starka i sin offensiv, men jag är ändå tveksam om detta räcker för att kunna klara av att inte förlora matchen.

Barcelonas Sergio Busquets är avstängd på grund av för många gula kort och Arturo Vidal likaså eftersom han drog på sig två gula kort senast mot Napoli. Då allt står på spel och Barcelona, även utan publik, har en hemmaplansfördel, ska de klara av att vinna denna match.

Speltips Barcelona vs Napoli:
1 - odds 1.61 hos Casumo , Unibet & LeoVegas .

---
Bekräftad elva - Barcelona:
Marc-Andre ter Stegen, Jordi Alba, Clement Lenglet, Gerard Pique, Nelson Semedo, Frenkie de Jong, Sergi Roberto, Ivan Rakitic, Antoine Griezmann, Lionel Messi & Luis Suarez.

Bekräftad elva - Napoli:
David Ospina, Konstantinos Manolas, Giovanni Di Lorenzo, Kalidou Koulibaly, Mario Rui, Fabian Ruiz, Diego Demme, Piotr Zielinski, Jose Maria Callejon, Dries Mertens & Lorenzo Insigne.
---

This is the stats tab
This is the post tip