SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Barcelona har kniven mot strupen när de tar emot Osasuna hemma på Camp Nou i den spanska La Liga. Resultatet inledningsvis har varit under all kritik. Barcelona ligger på en 13:e plats, förvisso med två matcher mindre spelat än de flesta lag, men med tre vinster, två kryss och tre förluster är det inget att hänga i julgranen. Mönstret har varit givet, där Barcelona har tappat poäng på bortaplan men tagit sina segrar på hemmaplan. Osasuna har fått en tuff inledning, så Barcelona ska vinna stort.

Dessvärre har hemmaformen också svikit något då Barcelona har kryssat mot Sevilla och förlorat mot Real Madrid på Camp Nou. När lättare motstånd har gästat dem så har det blivit storsegrar, som mot Villarreal med 4 - 0 och Betis senast med 5 - 2. Barcelona har i veckan spelat en Champions League match borta mot Dynamo Kiev, där de vilade Ousmane Dembele, Frankie De Jong och Leo Messi helt, samt att Jordi Alba och Antoine Griezmann byttes in i den andra halvleken. Det var nödvändigt då laget spelar många matcher och får återigen klara sig utan Gerard Piqué, Sergi Roberto, Ansu Fati och Sergio Busquets.

Dock är det stora skadebekymmer i Osasuna också och en av anledningar till att det har gått så dåligt för laget, som förra året gjorde succé. Efter nio spelade omgångar har det totalt blivit elva poäng, genom tre segrar, två kryss och fyra förluster. Till denna match saknas Adrian, Lucas Torró, Juan Manuel Perez, Aridane Hernández, Jonathan Calleri och Ezequiel Ávila. Formen är usel med två förluster i ryggen mot Atletico Madrid och Sevilla samt en kryssmatch hemma mot nykomlingar Huesca.

Det är dags för Barcelona att steppa upp i ligan, för att inte hamna för långt efter. I en hemmamatch mot ett skadedrabbat lag som Osasuna ska det inte vara några bekymmer att vinna. Jag är övertygad om att Barcelona vinner med fler än ett måls marginal.

Speltips Barcelona - Osasuna:
1 asian hcp -1,5 (samma som Barcelona -1,5 mål) - odds 1.73 hos bet365 .

bet365 livestreamar matchen.

---
Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Barcelona:
Marc-Andre ter Stegen, Jordi Alba, Clement Lenglet, Frenkie De Jong, Sergino Dest, Miralem Pjanic, Philippe Coutinho, Pedri, Lionel Messi, Ousmane Dembélé & Antoine Griezmann.

Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Osasuna:
Sergio Herrera, Facundo Roncaglia, Unai Garcia, David García, Iñigo Pérez, Jon Moncayola, Oier, Darko Brasanac, Rubén García, Ante Budimir & Jony.
---

This is the stats tab
This is the post tip