bet365 livestreamar matchen.

El Clasico i Copa del Rey. Det är semifinaldags då Barcelona börjar spela hemma på Camp Nou i den första av två matcher mot Real Madrid. Det finns ingen anledning till något annat än att ställa upp med bästa möjliga startelvor för båda lagen, med tanke på... allt. Fansen, känslorna, prestige hos spelarna, historian, att avancemang leder till en final. Det är all-in för båda lagen och då ska Barcelona vara klara favoriter till att vinna mot ärkerivalerna Real Madrid.

Marknaden har givetvis också Barcelona som en favorit, dock till 1,80 i odds. Det är en hel del värde att hämta där, då Barcelona slår Real Madrid, i synnerhet på hemmaplan oftare än så. Formen hos Barcelona är riktigt bra och helt klart bättre än hos Real Madrid, även om Real Madrid har några segrar i ryggen just nu. Dock har Barcelona 8 poäng mer i La Liga på 22 spelade matcher och just när de ställs mot Real Madrid så brukar de också spela som allra bäst.

Det blev ju hela 5 - 1 i ligamötet på Camp Nou i slutet av oktober, år 2018. Då körde Barcelona över Real Madrid. Det borde inte bli fallet här, men man vet aldrig när Leo Messi är i den formen som han är i just nu. Då kan det bli hur många mål framåt som helst. Messi räddade poängen senast i 2 - 2 mötet mot Valencia, men jag anser att Barcelona spelarna är ännu mer motiverade när de ställs mot Real Madrid. Det har historien visat oss från tidigare och så lär det bli fallet även nu.

Leo Messi fick lite känningar i låret mot Valencia, så han ses enligt några källor som osäker till denna match - men enligt de senaste rapporterna ska inte dessa känningar hindra honom från att vara med i truppen. Dock startar han på bänken och kommer med största sannolikhet in i matchen senare.

Real Madrid har fått vind i seglet. Laget har fem raka vinster. Dock har vinsterna kommit mot följande lag:

La Liga: 3/2, 2019
Real Madrid 3 - 0 Alaves

Copa del Rey: 31/1, 2019
Girona 1 - 3 Real Madrid

La Liga: 27/1, 2019
Espanyol 2 - 4 Real Madrid

Copa del Rey: 24/1, 2019
Real Madrid 4 - 2 Girona

La Liga: 19/1, 2019
Real Madrid 2 - 0 Sevilla

Två av segrarna har kommit mot slutkörde Girona, som inte alls stod upp i cupen som de tidigare gjorde mot Atletico Madrid. Att vinna hemma mot Sevilla är starkt också. Espanyol och Alaves är svaga för tillfället. Men nästa uppgift blir den svåraste av de alla - att ta poäng borta mot Barcelona. Jag är övertygad om att Real Madrid nöjer sig med ett så pass bra resultat som möjligt i det första mötet, så att de har ett bra utgångsläge när de ska möta Barcelona i returen.

För Barcelonas del gäller det verkligen att ta kommandot direkt och göra, i vanlig ordning, så många mål som möjligt. Mittfältsgeneralen Sergio Busquets, som saknades mot Valencia pga avstängning, är tillbaka i startelvan och är en nyckelspelare för att Barcelona ska kunna vinna denna match. Startar Messi matchen så kommer oddset på en rak Barcelona seger att sjunka direkt, annars tvärtom, men i mitt tycke ska Barcelona vinna mötet oavsett.

Därmed finner jag ett stort värde i oddset 1,80 på att Barcelona tar greppet om semifinalen och vinner det första mötet. Oddset hittas hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Barcelona: Marc-Andre ter Stegen, Gerard Pique, Clement Lenglet, Jordi Alba, Nelson Semedo, Ivan Rakitic, Sergio Busquets, Arthur, Philippe Coutinho, Luis Suarez & Malcom.

Bekräftad startelva Real Madrid: Keylor Navas, Daniel Carvajal, Sergio Ramos, Raphael Varane, Marcelo, Toni Kroos, Luka Modric, Marcos Llorente, Karim Benzema, Lucas Vazquez & Vinicius Junior.
---

This is the stats tab
This is the post tip