bet365 livestreamar El Clasico.

Dags för den efterlängtade och uppskjutna El Clasico, där Barcelona tar emot Real Madrid hemma på Camp Nou. Matcher som denna utlovar hög underhållning på alla sätt och vis. Detta är det största rivalmötet i Spanien, mellan två lag som dessutom ligger i toppen av La Liga tabellen. Känslorna är heta och mycket står på spel. Det som fäller avgörandet, i mitt tycke, är att Barcelona har öst in mål på hemmaplan, haft en hel dags längre vila och nästan alltid haft det relativt enkelt mot Real Madrid.

Under mina år har jag sett så många El Clasico, där båda lagen är så jämna - men efter ett fåtal minuter är det ändå Barcelona som leder matcher. Ibland med fler än ett mål. Till denna match har Barcelona hittat en stark form, även om det blev 2 - 2 borta mot Real Sociedad. Dessförinnan vann Barcelona sju raka matcher. Det som har imponerat mest är hemmaplansspelet. På Camp Nou har det blivit 7 raka vinster, 30 gjorda mål och 9 insläppta mål. Det är makalöst starkt, speciellt då målsnittet ligger på över 4 gjorda mål per match.

Barcelonas oavgjorda match mot Real Sociedad avslutades i lördags, 30 timmar innan Real Madrids tuffa bortamatch mot Valencia, som slutade 1 - 1, blev färdigspelad i söndags. Detta har stor betydelse eftersom båda lagen har ett så fullspäckat schema. Båda lagen var smarta under förra veckan och vilade en hel del spelare i Champions League, men 30 timmars mer vila gör väldigt mycket ändå. Skadefronten ser också betydligt ljusare ut hos Barcelona än vad det gör i Real Madrids trupp.

Real Madrid kommer till start utan Eden Hazard, på grund av en fotskada, som kommer att saknas i offensiven. Därutöver saknas även Marcelo, James Rodriguez, Marco Asensio och Lucas Vazquez. Marcelo får en ersättare i Ferland Mendy, som är tillbaka efter avstängning. Positivt är att Carlos Casemiro kommer tillbaka, efter att ha vilat senast för att inte riskera denna stormatch, på grund av fyra gula kort. I Barcelona är Arthur Melo skadad, medan Nelson Semedo och Jordi Alba är tillgängliga igen.

Det finns en position där Barcelona är bättre än Real Madrid i dagsläget. Barcelona har en mycket vassare trio på topp. Med Leo Messi i drömform samt att Luis Suarez och Antoine Griezmann också gör en massa mål, kommer Barcelona, som vanligt, att lyckas göra en mängd mål på hemmaplan igen. Jag är säker på att Barcelona kommer att göra flera mål än vad Real Madrid lyckas med och då vinner Barcelona matcher. Marknaden erbjuder 1.80 i odds på en rak Barcelona seger och det är taget.

Själva oddset – 1.80 – finnes hos bet365 .

bet365 livestreamar alla La Liga-matcher inklusive kvällens El Clasico.

---
Bekräftad startelva Barcelona:
Marc-Andre Ter Stegen, Nelson Semedo, Gerard Pique, Clement Lenglet, Jordi Alba, Ivan Rakitic, Sergi Roberto, Frenkie De Jong, Antoine Griezmann, Leo Messi & Luis Suarez.

Bekräftad startelva Real Madrid:
Thibaut Courtois, Dani Carvajal, Raphael Varane, Sergio Ramos, Ferland Mendy, Toni Kroos, Federico Valverde, Carlos Casemiro, Isco Alarcon, Karim Benzema & Gareth Bale.
---

This is the stats tab
This is the post tip