El Clasico på Camp Nou väntas bli en thriller mellan stormakterna FC Barcelona och Real Madrid i La Liga. Barcelona har inlett mindre bra, sett ur deras perspektiv och förväntningar, där tränaren Ronald Koeman är hårt pressad. En förlust mot ärkerivalen kan innebär sparken, trots att det har sett lite ljusare ut på sistone. Real Madrid har inlett säsongen utmärkt, där de har spottat in mål - även i Champions League. Då offensiven är vassare hos Real Madrid är chansen stor att de drar det längsta strået.

I och med att Barcelona bara har en förlust i ligaspelet ska de inte klankas ner för mycket. I de övriga ligamatcherna har det blivit oavgjorda resultat tre gånger, samt fyra segrar. Problemet är att Barcelona inte klarar av de större lagen. Förlusten har kommit mot de regerande mästarna Atletico Madrid med 0 - 2, samt i Champions League hemma mot Bundesliga mästarna Bayern München och Benfica borta - båda med siffrorna 0 - 3. Den forna X-faktorn Leo Messi är saknad i dessa stora matcher.

Till detta möte saknas även offensiva pjäser i Martin Braithwaite, Ousmane Dembele och Pedri samt försvararen Ronald Araujo - samtliga på grund av skador. Hos gästerna är det skador på Dani Ceballos och Gareth Bale, men det är inga ordinarie spelare som tränaren Carlo Ancelotti inte klarar av att ersätta. Carlo Ancelotti krävde på presskonferensen att Real Madrid skulle studsa tillbaka, efter ligaförluster mot Espanyol senast, mot Shakhtar Donetsk. Det blev en 5 - 0 storseger i Ukraina. Wow!

Två av målen mot Shakhtar gjordes av Vinicius Junior, som i La Liga har stått för 5 mål och 2 assister. Även hans anfallskollega Karim Benzema hittade nätet. I La Liga är han skytteligaledare med 9 mål och 7 assister, efter bara åtta omgångar. Med Vinicius Junior och Karim Benzema i toppslag ska Real Madrid ses som favoriter till seger. Dock erbjuder marknaden jämna odds.

Därmed lägger jag ett spel på en Real Madrid seger i El Clasico på asiatisk handikapp, med en försäkring på pengarna tillbaka vid oavgjort i matchen. Det blir en förlust vid en Barcelona seger och vinst vid en rak Real Madrid seger i matchen, till dubbla pengar.

Speltips Barcelona - Real Madrid:
2 asian 0 (samma som Real Madrid draw no bet) - odds 2.00 hos Pinnacle .

---
Bekräftad startelva - Barcelona:
Marc-Andre ter Stegen, Oscar Mingueza, Gerard Pique, Eric Garcia, Jordi Alba, Frenkie de Jong, Sergio Busquets, Pablo Gavira, Sergino Dest, Memphis Depay & Ansu Fati.

Bekräftad startelva - Real Madrid:
Thibaut Courtois, Lucas Vazquez, Eder Militao, David Alaba, Ferland Mendy, Toni Kroos, Carlos Casemiro, Luka Modric, Rodrygo Goes, Vinicius Junior & Karim Benzema.
---

This is the stats tab
This is the post tip