Den sista matchen i den sista omgången av den spanska La Liga spelas på Camp Nou där ligasegrare Barcelona tar emot Real Sociedad. Det är två målrika lag och det brukar bli väldigt målrikt när de möts så detta kan bli en riktig målkalas. Då Barcelona vilade flera stjärnor i deras enda förlust denna säsoson mot Levante så räknar vi alla med en uppryckning, samt en revanschvilja att vinna stort i avslutningen. Real Sociedad har också släppt in en del mål så det är mycket som talar för en Barcelona överkörning.

Det blev en pinsam insats senast mot Levante, då flera stjärnor satt på bänken till en början. Att släppa in fem mål är något som i princip aldrig sker när Barcelona står på planen. Nu blev det så och detta är endast tändvätska inför säsongens sista match - så Barcelona kommer att ge järnet för att avsluta på bästa sätt, det vill säga, med att bjuda publiken på massor av mål. Endast Sergi Roberto är avstängd men i övrigt full trupp, starka nog för att vinna med stora siffror.

Efter att ha släppt in mål i deras fyra senaste matcher har Real Sociedad tappat fokus på försvaret en del. Dessförinnan såg det riktigt stabilt ut defensivt men på sistone har det svajat. Med två insläppta mål i hemmasegern 3-2 mot Leganes fanns det stora brister. Att släppa in för enkla mål mot svagare motståndare öppnar bara upp för Barca att köra över dem. Även om Real Sociedad har varit duktiga på att göra mål blir det ändå svårare att lyckas näta på Camp Nou.

Deras fem senaste möten i ligan och cupen har slutat på följande sätt:

Fotboll LaLiga: 14/1, 2018
Real Sociedad 2 - 4 Barcelona

Fotboll LaLiga: 15/4, 2017
Barcelona 3 - 2 Real Sociedad

Fotboll Copa del Rey: 26/1, 2017
Barcelona 5 - 2 Real Sociedad

Fotboll Copa del Rey: 19/1, 2017
Real Sociedad 0 - 1 Barcelona

Fotboll LaLiga: 27/11, 2016
Real Sociedad 1 - 1 Barcelona

Det är alltid farligt att möte Barcelona borta (oavsett), i synnerhet när de har förlorat säsongens första match. Det är flera spelare som kommer tillbaka till startelvan och som kommer att resa sig och prestera så jag finner ett stort värde i att Barcelona krossar Real Sociedad. Därmed finner jag mest värde i att spela på Barcelona -1,5 mål i handikapp och lägger ett spel till 1.72 i odds hos LeoVegas .

---
Preliminär startelva Barcelona: Marc-Andre ter Stegen, Nelson Semedo, Gerard Pique, Yerry Mina, Jordi Alba, Philippe Coutinho, Ivan Rakitic, Sergio Busquets, Andres Iniesta, Lionel Messi & Luis Suarez.

Preliminär startelva Real Sociedad: Miguel Angel Moya, Kevin Rodrigues, Diego Llorente, Raul Navas, Alvaro Odriozola, Asier Illarramendi, Ruben Pardo, Willian Jose, Sergio Canales, David Zurutuza & Mikel Oyarzabal.
---

This is the stats tab
This is the post tip