bet365 livestreamar matchen.

Efter att ha slagit ut Manchester United i Champions League ska Barcelona fortsätta sitt race mot ligatiteln, när de hemma på Camp Nou tar emot Real Sociedad. Marknaden har Barcelona som en megafavorit till cirka 1,25 i odds. Det är givet att tränaren Ernesto Valverde kommer att rotera i Barcelonas startelva, för att ha så utvilade och fräscha spelare som möjligt framöver och det gäller även i defensiven. Så marknaden har ingen anledning egentligen till att stiga på utfallet att båda lag gör mål i matchen.

Ernesto Valverde bytte ut samtliga spelare utom målvakten Marc-Andre Ter Stegen i den senaste La Liga matchen borta mot Huesca, som slutade mållöst. Det var ett smart drag, med tanke på vilket grepp Barcelona har på ligatiteln. Med 6 matcher kvar leder Barcelona ligan med 9 poäng. I och med detta hade samtliga utespelare haft fem dagars vila inför returmötet mot Manchester United i Champions League och kom till matchen utvilade och redo för att återigen ge hundra procent.

Med tanke på den stora ledningen i ligan och Barcelonas dröm att vinna Champions League denna säsong så kommer spelare att roteras och vilas. Det är därmed stora frågetecken kring nyckelspelare i defensiven som Pique (vi såg ju senast mot Villarreal hur det gick när Samuel Umtiti och Clement Lenglet fick bilda mittbacksparet - Barcelona släppte in 4 mål), Busquets, Rakitic och Arthur Mello, bland annat. Så defensiven kommer inte alls att vara lika stark mot Real Sociedad som mot Manchester United.

Vilken tur för Real Sociedad, som dessutom får tillbaka sin skyttekung Willian Jose (25/10) tillbaka efter avstängning. Real Sociedad spelar i övrigt en väldigt offensiv fotboll, mest för att de inte kan spela något annat. Det har gått helt okej på sistone och laget har gjort mål i de sex senaste La Liga matcherna. Motståndarna då har varit följande:

La Liga: 14/4, 2019
Real Sociedad 1 - 1 Eibar

La Liga: 7/4, 2019
Celta Vigo 3 - 1 Real Sociedad

La Liga: 4/4, 2019
Real Sociedad 2 - 1 Real Betis

La Liga: 31/3, 2019
Valladolid 1 - 1 Real Sociedad

La Liga: 15/3, 2019
Real Sociedad 1 - 1 Levante

La Liga: 10/3, 2019
Sevilla 5 - 2 Real Sociedad

Med tanke på hur högt press Real Sociedad sätter på sina motståndare så kommer det att uppstå enorma ytor för Messi och kompani, som de kommer att utnyttja. Då Barcelona är ett av de mest formtoppade lagen ute i Europa, om inte det bästa laget av dem alla för tillfället, ska de återigen fortsätta att pumpa in mål, som de redan gör mot allt och alla.

Marknaden öppnade på 1,60 på att båda lag gör mål men har stigit till hela 1,80 eftersom Barcelona har hållit nollan på sistone.

Dock är alla sviter till för att brytas och vem passar bättre än ett mittenlag i La Liga, som har ett aggressivt och offensivt spel. Stigningen är felaktig, i mitt tycke, eftersom Barcelona kommer att rotera och vila några viktiga defensiva spelare, samt för att Real Sociedad är ett tillräckligt vasst lag för att spräcka nollan som Marc-Andre Ter Stegen har hållit i fyra matcher i rad.

Därmed finner jag ett värde i oddset 1,90 och lägger ett spel på att båda lagen lyckas med bedriften att sätta minst ett varsitt mål.

Själva oddset 1,90 på att båda lag gör mål i matchen finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Bekräftad startelva - Barcelona:
Marc-Andre Ter Stegen, Nelson Semedo, Gerard Pique, Clement Lenglet, Jordi Alba, Ivan Rakitic, Arthur, Arturo Vidal, Ousmane Dembele, Lionel Messi & Luis Suarez.

Bekräftad startelva - Real Sociedad:
Geronimo Rulli, Joseba Zaldua, Aritz Elustondo, Diego Llorente, Aihen Munoz, Mikel Merino, Igor Zubeldia Elorza, Ruben Pardo, Mikel Oyarzabal, Juanmi & Willian Jose.
---

This is the stats tab
This is the post tip