Över 1,5 mål i första halvlek spelas i Spanska supercupfinalen mellan Barcelona och Sevilla.

Årets första "titel" ska fördelas. Men det går inte att bortse från att det här mest är en jippomatch. Spelas i Marocko.
För Barcelonas del är det idag och onsdagens match mot Boca Juniors som får fungera som genrep inför ligasäsongen. Finns ett par unga spelare som imponerat i Champions Cup, men här måste Valverde börja använda VM-spelare i vad som är en mer ordinarie elva. En sån som Messi väntas göra säsongens första match medan finalisterna Rakitic och Umtiti nog lär vila.

Tänkbart lag:
Ter Stegen; Semedo, Piqué, Lenglet, Alba; Arthur, Busquets, Rafinha; Malcom, Messi, Coutinho

Sevilla har varit igång ett par veckor, då de kvalar till Europa League. Har en EL-retur mot Zalgiris på torsdag att ta hänsyn till (vann 1-0 hemma). Finns som vanligt ett par-tre väldigt spännande spelare i laget och Sevilla bör ha bra chans att bli "best of the rest" - dvs. fyra. Trots EL-returen lär det bli en rätt stark elva här:

Tänkbart lag Sevilla:
Vaclik; Mercado, Kjaer, Gnagnon; Navas, Mesa, Banega, Escudero; Sarabia, Ben Yedder, Nolito

Känns som att det här blir något slags hybrid av tävlings och träningsmatch. Alla inhemska matcher som läggs i ett annat land har en viss showförväntan på sig. Just de här två lagen passar bra i en sådan kontext: brukar ofta vara spektakulära matcher mellan de här två. Räknar med full fart framåt direkt med spelsugna Barcastjärnor. Två lag som känns bättre framåt än bakåt gör att jag tycker det finns goda chanser för minst två mål redan första 45.

This is the stats tab
This is the post tip