En final i den spanska Supercupen rundar av helgen.
22:00 ställs Barcelona mot Sevilla på Stade Ibn Batouta i Marocko. Till skillnad från tidigare så avgörs Supercupen över ett möte.

Barcelona vann som ni alla känner till La Liga förra säsongen. Då gjorde den sydamerikanska stjärnduon Luis Suarez och Lionel Messi tillsammans 59 mål i ligaspelet . Inför den här säsongen har Ernesto Valverde gjort om den sydamerikanska stjärnduon, till en trio, där brassen Malcom kommer att ingå.
Arthur (Gremio), Arturo Vidal (Bayern München) och Clément Lenglet (Sevilla) är ett par andra spelare som kritat på för katalanerna under sommaren.
Paulinho, klubblegendaren Andrés Iniesta, André Gomes och Aleix Vidal är de mest framstående försäljningarna.

Pablo Machín, som fick tränarjobbet i Sevilla i slutet av den förra säsongen, har kommit längre in i försäsongen. Eftersom Sevilla kvalar till Europa League.
Förra säsongen tog sig Sevilla hela vägen till kvartsfinal i Champions League, men hemma i Spanien var Los Nervionenses inte lika lyckosamma. De rödvita slutade på en blek sjundeplats i La Liga, 35 färre inspelade poäng än Barca.
Sevilla har tappat den franske mittbackstalangen Clément Lenglet, som gått just till Barcelona, argentinaren Joaquín Correa är en annan framstående spelare som lämnat under sommarfönstret. Steven N'Zonzi, som är lite av spindeln i nätet på mittfältet, ryktas även bort från Sevilla.
Vad har kommit in då?
Joris Gnagnon (Rennes), Aleix Vidal (Barcelona) och en iskall André Silva (Milan).
Spontant känns det ganska svalt.

Det är ingen hemlighet att Barca i grunden är ett betydligt bättre fotbollslag. De två nya brassarna har sett superspännande ut under försäsongen. Dessutom räknar jag med att Philippe Coutinho, som nu fått lite tid i Barcelona, kommer att växla upp den här säsongen.

Senast gången lagen möttes var i finalen i Copa del Rey som spelades i slutet av april. Den matchen vann Barcelona med 5-0.

Barca asian -1,0 till 1.81 hos 888sport testar jag. Alltså stålarna åter om katalanerna vinner med uddamålet.

This is the stats tab
This is the post tip