bet365 livestreamar matchen.

Söndagens hetaste match i den spanska La Liga spelas på Camp Nou då Barcelona tar emot Sevilla. Det är två topplag i tabellen, med lika många poäng, där marknaden anser att Barcelona ska vinna mötet två gånger på tre försök. Sevilla har inlett säsongen piggt och ska inte underskattas, i synnerhet när de på sistone har bjudit på en riktig attraktiv fotboll och spelar allt mer offensivt. Barcelona har denna säsong spottat in mål på hemmaplan så jag är övertygad om att vi har ett målkalas här.

Barcelona har nu fått Leo Messi tillbaka, då han startade i den senaste Champions League mötet hemma mot Inter, som Barcelona vände och vann med 2 - 1. I och med detta har Barcelona hittat en stark form, där de har tre segrar i rad. I samtliga dessa segrar har Barcelona gjort två mål. På hemmaplan har Barcelona totalt nätat 12 mål på 3 matcher och det visar vilken styrka det finns i offensiven. Däremot har Barcelona drabbats av väldigt allvarliga avstängningar och skador i backlinjen.

Till denna match är mittbacken Clement Lenglet avstängd, efter två gula kort i segern mot Getafe. Hans ersättare Samuel Umtiti är sedan tidigare också skadad, så Ernesto Valverde får plocka in en ung tupp i stället. Även vänsterback positionen är infekterad. Jordi Alba skadade sig tidigare och strax innan Inter matchen blev även Junior Firpo skadad. Det återstår att se hur pass allvarlig denna skada är men förmodligen ställer Barcelona upp som senast, med Nelson Semedo som vänsterback.

Även Sevilla har spelat i mitten av veckan, i Europa League, mot Apoel Nicosia. Till skillnad från Valverde, som fick ställa upp med den bästa möjliga startelva i Champions League kunde Julen Lopetegui i Sevilla vila hela startelvan. Endast mittbacken Jules Kounde startade mot Apoel av de spelare som var med i den senaste 3 - 2 segern hemma mot Real Sociedad. Dock är mittbacken Daniel Carrico tillbaka efter sin skada och petar nog Kounde ändå. Så Sevilla är utvilade och laddade för att prestera.

Sevilla har lyckats med att både göra fem mål framåt och släppa in lika många mål på de två senaste La Liga matcherna, som har spelats mot Eibar och Real Sociedad. Under dessa matcher har Sevilla spelat betydligt mer offensivt än vad de har gjort i starten av säsongen. Det är jag övertygad om att Sevilla också kommer att fortsätta med, speciellt när de vet att Barcelonas backlinje är sårad. Barcelona, i sin tur, kommer att fortsätta ösa på så därmed lutar detta starkt åt att det blir en massa mål.

Över/under linan ligger som jämnast på asiatiska 3 mål och jag väljer att spela på över 3 mål i matchen till 1.91 i odds. Det betyder pengarna tillbaka vid exakt 3 mål, förlust vid 0, 1 eller 2 mål och vinst vid 4 mål eller fler i matchen.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Barcelona:
Marc-Andre ter Stegen, Sergi Roberto, Gerard Pique, Jean-Clair Todibo, Nelson Semedo, Frenkie de Jong, Arturo Vidal, Arthur Melo, Lionel Messi, Luis Suarez & Ousmane Dembele.

Bekräftad startelva Sevilla:
Tomas Vaclik, Jesus Navas, Daniel Carrico, Diego Carlos, Sergio Reguilon, Ever Banega, Fernando, Oliver Torres, Lucas Ocampos, Luuk De Jong & Nolito.
---

This is the stats tab
This is the post tip