bet365 livestreamar matchen.

Grand Finale i den spanska cupen, Copa del Rey, som spelas på Real Betis arena Benito Villamarin Stadium. Finalisterna är Barcelona och Valencia, där båda lagen har spelat strålande i cupen. Marknaden har Barcelona som en favorit till cirka 1,65 i odds. Med tanke på Barcelonas skadelista och Valencias toppform så har åtminstone jag svårigheter att tro på att Barcelona ska vinna två matcher på tre försök. Därmed tror jag starkt på att Valencias frammarsch när det gäller att göra mål fortsätter.

Då detta är en inhemsk cup har Barcelona haft en blandad startelva genom turneringen. Oftast på bortaplan har Barcelona luftat truppen, ibland rejält, för att sedan ställa upp med en ordinarie startelva och krossa motståndarna på Camp Nou. Vägen till finalen har varit förbi Leonesa, Levante, Sevilla och slutligen Real Madrid. Barcelona har även med en ordinarie startelva lyckats släppa in tidiga mål mot dessa motståndare och värre lär det bli när laget har problem med skador i truppen.

En av världens bästa målvakter, Marc-Andre ter Stegen, är knäskadad och missar med största sannolikhet matchen. Detta är ett stort avbräck i målet, med tanke på att han har stått för fenomenala räddningar denna säsong - även i cupen. Ersättaren Jasper Cillessen, som för övrigt har ryktats bort då han vill ha mer speltid, har inte direkt visat på planen att han ska ha en ordinarie plats. Dessutom är det skadeavbräck i Barcelonas offensiv med Ousmane Dembele och Luis Suarez.

Med dessa offensiva avbräck lär inte Barcelona heller vara lika dominanta som vi är bortskämda med att se dem. I den senaste ligamatchen, borta mot Eibar, var det inte heller någon större fokus i försvaret då Barcelona släppte in (och gjorde) två mål i den första halvleken. Matchen slutade 2 - 2 men i övrigt ingen vidare insats från ligamästarna. Mot Valencia kommer det att bli tufft att hålla tätt bakåt - något Barcelona tidigare haft problem med. Arthur Melo och Philippe Coutinho är dock tillbaka i startelvan.

För Valencia har verkligen spottat in mål i cupen. Anfallarna Rodrigo Moreno och Santi Mina har båda gjort fyra mål och kan vid ett mål vinna skytteligan i turneringen. Valencia väg till finalen har varit via Ebro, Sporting Gijon, Getafe och Betis. Valencia har gjort mål i samtliga matcher utom bortamötet mot Getafe. I La Liga har Valencia hittat en toppform som jag är övertygad om att de kommer att ta med sig till finalen - efter att ha slutat på en fjärde plats, vilket innebär en biljett till Champions League.

De tre senaste matcherna i La Liga har slutat med följande resultat för Valencias del:

La Liga: 18/5, 2019
Valladolid 0 - 2 Valencia

La Liga: 12/5, 2019
Valencia 3 - 1 Alaves

La Liga: 5/5, 2019
Huesca 2 - 6 Valencia

Valencias form är på topp, med endast Denis Cheryshev borta på grund av skada till denna match. Med tanke på hur offensivt Valencia har spelat på sistone och med tanke på hur framgångsrikt det också har blivit så är jag övertygad om att Barcelona kommer att få stora problem med att hålla nollan. Med största sannolikhet fortsätter Valencia att göra "tidiga" mål och fortsätter med att ge allt direkt från start, i syfte att ta kontrollen över matchen och få en tidig fördel i finalen.

Båda inbördes ligamatcher denna säsong slutade oavgjort, 1 - 1 på Mestalla och 2 - 2 på Camp Nou, där Valencia i båda möten gjorde ett mål redan i första halvleken. Eftersom linan på Valencias första mål i matchen ligger på minut 66:00 finner jag ett stort värde i att Valencia gör ett mål innan dess och lägger ett spel på utfallet Valencia mål före minut 66:00 till 1,83 i odds.

Själva oddset finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Bekräftad startelva - Barcelona:
Jasper Cillessen, Jordi Alba, Clement Lenglet, Gerard Pique, Nelson Semedo, Sergi Roberto, Ivan Rakitic, Sergio Busquets, Arthur Melo, Lionel Messi & Philippe Coutinho.

Bekräftad startelva - Valencia:
Jaume, Jose Luis Gaya, Gabriel Paulista, Ezequiel Garay, Daniel Wass, Goncalo Guedes, Francis Coquelin, Dani Parejo, Carlos Soler, Rodrigo Moreno & Kevin Gameiro.
---

This is the stats tab
This is the post tip