bet365 livestreamar matchen.

Det är alltid härligt när Barcelona och Valencia möts. Mötet blir oftast målrikt och oförutsägbart. På sistone har Barcelona haft det tufft mot Valencia. Dels förlorade Barcelona Copa del Rey finalen förra säsongen, samt att båda ligamöterna slutade oavgjort. Nu är det dags igen, på Camp Nou, för Barcelona att ta sig an Valencia, i en match där marknaden anser att hemmalaget ska vinna två gånger på tre försök. Jag finner inget värde där men dock i ett spel på att Valencia inte drar på sig många kort.

Det råder fortfarande många frågetecken kring Barcelona och deras skadelista. Fixstjärnan Leo Messi väntas inte komma tillbaka till denna match och detsamma gäller anfallskollegorna Luis Suarez och Ousmane Dembele. Dessutom har Samuel Umtiti dragit på sig en skada, samt Nelson Semedo i den senaste ligamatchen. Sedan tidigare är Junior Firpo skadad och även målvakten Neto. Dock är Barcelona alltid farliga på hemmaplan och vinner i regel sina matchen, så det är tufft att spela emot dem.

Valencia har inte fått någon drömstart med en vinst, en oavgjort och en förlust. Formen är dock bra ändå, med en 2 - 0 seger hemma mot Mallorca. Det är ett vanligt mönster hos Valencia, att de studsar tillbaka snabbt så de kan mycket väl återigen utmana Barcelona om poäng. Det som förvånar mig är att marknaden har bestämt sig för att detta blir ett möte med många gula kort och att framförallt Valencia drar på sig en hel del kort. Med tanke på hur det har sett ut på sistone borde det inte bli fallet.

Sedan Marcelino tog över Valencia så har det inte varit något lag som har dragit på sig en massa gula kort. I skrivandets stund har Marcelino sparkats, efter endast tre spelade omgångar, och ersätts av Albert Celades, tidigare förbundskapten för Spaniens U21-landslag. Men det betyder inte att Valencia kommer att spela en tuffare och fula fotboll framöver.

Denna säsong har det också varit ytterst lite gula kort, med undataget i öppningsmatchen mot Real Sociedad. Mot Real Sociedad drog Valencia på sig fyra gula kort, varav tre kort kom på övertid. I nästa match, borta mot Celta Vigo, blev det endast två gula kort. Senast mot Mallorca blev det inget gult kort för Valencia, som helt enkelt inte spelar fult alls. Det kommer de inte heller att göra mot Barcelona, så det finns egentligen ingen anledning till att linan befinner sig på 3,5 kort för Valencia.

Mitt spel blir därmed på Valencia under 3,5 kort i matchen till 1.72 i odds.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Barcelona:
Marc-Andre Ter Stegen, Jordi Alba, Clement Lenglet, Gerard Pique, Nelson Semedo, Frenkie De Jong, Sergio Busquets, Arthur Melo, Anssumane Fati, Antoine Griezmann & Carles Perez.

Bekräftad startelva Valencia:
Jasper Cillessen, Daniel Wass, Ezequiel Garay, Gabriel Paulista, Jose Luis Gaya, Ferran Torres, Dani Parejo, Francis Coquelin, Goncalo Guedes, Rodrigo Moreno & Kevin Gameiro.
---

This is the stats tab
This is the post tip